824
Η Τζένιφερ Ανιστον χαμογελαστή. Θα έχει τους λόγους της... | REUTERS/Mario Anzuoni

Η εκδίκηση της Τζένιφερ (δεν) τρώγεται κρύα

Η Τζένιφερ Ανιστον χαμογελαστή. Θα έχει τους λόγους της...
|REUTERS/Mario Anzuoni

Η εκδίκηση της Τζένιφερ (δεν) τρώγεται κρύα

Παίδες μου αγαπημένοι, όπως καταλάβατε, με την πρώτη σταγόνα της βροχής είπα να κάνω ένα διάλειμμα από την τραγελαφική ελληνική και διεθνή επικαιρότητα για να μου μπει με το καλό το φθινόπωρο. Δεν ήταν εύκολο. Πολλοί πειρασμοί μπήκαν στο δρόμο του εξαγνισμού μου- με μεγαλύτερο το διαγωνισμό των υποψηφίων καναλαρχών που εγκλείστηκαν σε κτήριο και περιμέναν 3 μέρες να γίνει το θαύμα και να πάρουν το κανάλι για το οποίο κάποιοι ήταν τόσο σίγουροι πως θα το πάρουν που είχαν προσλάβει ήδη κόσμο που δούλευε για το στήσιμο! Μου ‘ρθε να κάνω ταινία μικρού μήκους (και μεγάλου αίσχους) καθώς σκεφτόμουν όλους αυτούς να τρώνε σουβλάκια και να βλέπουν τσόντες όσο περίμεναν τον απέναντι να ποντάρει. Ο απέναντι όμως έτρωγε κι αυτός σουβλάκια και δεν ήθελε να διακόψει την τσόντα που ήταν σε καυτό σημείο κι έτσι η διαδικασία πήρε λίγο χρόνο παραπάνω.

Τέλος πάντων αντιστάθηκα. Δεν σχολίασα. Σήμερα όμως δεν μπορώ. Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα. Σήμερα όλα τα πρωτοσέλιδα, ακόμα και της σοβαροτάτης κυρίας Καθημερινής, της λαίδης των εφημερίδων μας που είναι όλες κατσιβέλες, είναι το διαζύγιο Αντζελίνας και Μπραντ. Ο κώλος μας καίγεται, ο κόφτης (του κώλου μας) είναι έτοιμος διότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, η διαπλοκή χοντραίνει επικίνδυνα (σ.σ. Η διαπλοκή παίδες έχει μια πολύ τρελή ιδιότητα: διαπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν πας να την καθαρίσεις), οι πρόσφυγες είναι στα μαχαίρια με τους ντόπιους και μεταξύ τους, η (διαπλεκόμενη) τράπεζα τρώει τα λεφτά των συντάξεων των μηχανικών κ.λπ. κ.λπ. και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί άραγε να χώρισε η Αντζελίνα με τον Μπραντ.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε σε μήνυμα από τη φίλη μου την Αντα: «Λες να έχει γκόμενα την Κοτιγιάρ;». Αμέσως έγινε γκρουπάκι στο facebook για να αναλυθεί το θέμα από την παρέα. «Όχι ρε. Αυτός έχει πηδήξει τις καλύτερες γκόμενες, την Κοτιγιάρ θα γούσταρε;» Κάθε λεπτό πέφταμε πιο χαμηλά. Ένας ζήτησε τα ρέστα (τι έχει ρε μαλάκα η Κοτιγιάρ; Πρέπει να έχει βυζιά ως τον Άλιμο για να σ΄ αρέσει η γκόμενα;), ένας έκραξε την ποικιλία παιδιών της Αντζελίνας, μία τους τέως συζύγους της που όλοι άπαντες έγιναν τατού, μετά περάσαμε στο θέμα πως σβήνεις ένα γκόμενο από το μπράτσο και το αντικαθιστάς με τον επόμενο (έμαθα, θα σας πω) κ.λπ. κ.λπ.

Εχουν περάσει μια αιωνιότητα και μια μέρα από τότε που χώρισε η γυναίκα. Χέστηκε τι κάνει ο Μπραντ και η ανορεξικιά. Είναι υπερπλούσια (η τρίτη ηθοποιός σε εισπράξεις νομίζω), είναι κουκλάρα, έχει κούκλο σύζυγο και σώας τας φρένας απ’ ό,τι βλέπω

Το τελικό χτύπημα όμως ήρθε για τα δικά μου νεύρα όταν κάποιος μας έστειλε ρεπορτάζ απ’ όλο τον κόσμο που έλεγαν ότι η Τζένιφερ Άνιστον επιτέλους πήρε την εκδίκησή της αφού είδε την αντροχωρίστρα την Αντζελίνα να χωρίζει από τον τέως καλό της. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ανέκραξα. Έχουν περάσει 11 και βάλε χρόνια από το δικό της χωρισμό. Τα πρώτα 5 την πηδήξανε τη γυναίκα οι απανταχού παπαράτσι/δημοσιογράφοι/ψοφολόγοι να τη ρωτάνε όπου τη συναντούσαν την ευγενέστατη ερώτηση: «πως νιώθετε που ο Μπραντ είναι πολύ ερωτευμένος και ευτυχισμένος με την νέα του αγάπη που είναι και πολύ γκομενάρα ενώ εσείς είστε δυστυχισμένη, εγκαταλελειμμένη και κατάμονη;»

Η Τζένιφερ -με το γενναίο και ελληνικό θα έλεγα ταπεραμέντο της- επέζησε της φρικτής 5ετίας μέχρι που ξεθώριασε ο τρελός έρωτας του ζεύγους. Εν τω μεταξύ όμως αυτοί δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια. Έκαναν παιδιά, υιοθέτησαν παιδιά, ξαναγέννησαν παιδιά, ξαναυιοθέτησαν παιδιά από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Τότε οι παπαρά-τσι άλλαξαν την ερώτηση: «Πως νιώθετε που είστε στέρφα και δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά; Διότι δεν μπορείτε, έτσι δεν είναι; Αν μπορούσατε θα κάνατε κι εσείς κανά δυο αντί να βλέπετε ΑΥΤΗ να κάνει κολεξιόν παιδιών σε όλα τα χρώματα. Φοβάστε πως θα μείνετε μόνη και άτεκνη ώστε στο τέλος θα σας φάνε τα σκυλιά;»

Πέρασαν άλλα πέντε χρόνια έτσι. Δύσκολα χρόνια. Ξέρετε τι είναι να σε κοιτάει όλη η (ηλίθια) ανθρωπότητα σαν τη δυστυχισμένη γυναίκα που δεν είναι αρκετά γυναίκα για να κρατήσει τον άντρα της και να κάνει και κανά δυο παιδιά; Ασχέτως αν εσύ θέλεις να κρατήσεις τον άντρα σου ή να κάνεις κανά δυο παιδιά.

Φαντάζομαι πως μόλις διάβασε τα νέα ότι χωρίζουν οι μυθικοί εραστές του εφιάλτη της η Τζένιφερ πήρε μια βαθιά ανάσα. Τώρα δεν ασχολούνται πλέον μαζί μου, θα σκέφτηκε. Οχι αγάπη μου, λάθος έκανες. Θα το φτάσουν μέχρι το τέλος τα κοράκια. Τώρα θα σε ζωγραφίσουν ως εσχατολαϊκιά γκόμενα που χαίρεται με τη δυστυχία του τέως της και τη μοναξιά της αντιπάλου της. Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΠΗΡΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ διαβάζω σε όλα τα σάιτς κι από κάτω το κοινό κοχλάζει από συναισθήματα.

Παιδιά έχω νέα για σας: Εχουν περάσει μια αιωνιότητα και μια μέρα από τότε που χώρισε η γυναίκα. Χέστηκε τι κάνει ο Μπραντ και η ανορεξικιά. Είναι υπερπλούσια (η τρίτη ηθοποιός σε εισπράξεις νομίζω), είναι κουκλάρα, έχει κούκλο σύζυγο και σώας τας φρένας απ’ ό,τι βλέπω. Αφήστε την λοιπόν ήσυχη και ασχοληθείτε με την άνοδο του IQ σας γιατί με τα μυαλά που ‘χετε θα σας εγκαταλείπουν όλοι και στο τέλος θα σας φάνε τα σκυλια και θα δηλητηριαστούν (τα σκυλιά).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...