544
| .

Eφαγα με τους Μπραντζελίνα και τον ντε Νίρο!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 13 Αυγούστου 2012, 06:53

Eφαγα με τους Μπραντζελίνα και τον ντε Νίρο!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 13 Αυγούστου 2012, 06:53

Ήταν το επιστέγασμα μιας σχέσης που είχε προχωρήσει πλέον από την απλή γνωριμία, στην οικειότητα. Τις τελευταίες μέρες κάναμε μπάνιο σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Δηλαδή, αν κατουρούσε στη θάλασσα την ώρα που κολυμπούσε γύρω από το σκάφος η Αντζελίνα Τζολί, κατά πάσα πιθανότητα, (και με τη βοήθεια των σωστών θαλάσσιων ρευμάτων) μετά από λίγο να πλατσούριζα κι εγώ στα ίδια «αντζελινοκατουρημένα» νερά! Αυτό εγώ το ονομάζω «οικειότητα».

Κι εγώ το ίδιο έκανα εξάλλου. Άρχισα να κατουράω στη θάλασσα, ελπίζοντας ότι εφόσον δεν μεσολαβεί μεταξύ μας παρά ένα (σκάρτο) θαλασσινό μίλι, στην πραγματικότητα κάναμε μπάνιο η Αντζελίνα κι εγώ, στα ίδια νερά. Και ανταλλάσσαμε θαλασσινά υγρά, σε μια σχέση που κανείς δεν ήταν σε θέση να εμποδίσει! Ούτε οι φουσκωτοί, ούτε οι υπόλοιποι της παρέας τους, ούτε ο Μπραντ ο ίδιος. Ναι. Το ενδεχόμενο να κατουράνε κι αυτοί στη θάλασσα, το έχω αποκλείσει αυθαίρετα.

Η Αντζελίνα, ο Μπραντ, ο Τζον Τραβόλτα και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι πολύ απλοί άνθρωποι. Βρίσκονται σε μια νηοπομπή με μόλις 5 τεράστια σκάφη και μάλλον κάνουν τζετ σκι γύρω από αυτά, ενώ συχνά πηγαινοέρχονται από το ένα στο άλλο! Και χθες – διάβασα – ότι έφαγαν σε μια ταβέρνα που απέχει μόλις μερικά μέτρα από εκεί που μένω! Τόσο κοινές διακοπές περνάμε!

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, το αυτοκίνητο της κοινότητας που μαζεύει τα σκουπίδια από τα μαγαζιά στην παραλία στο Ποσείδι, πιθανότατα κουβαλούσε στο φορτίο του και τα αποφάγια από το χθεσινό τους δείπνο! Δηλαδή, όταν πέρασε δίπλα μου, ανάμεσα στις άλλες μυρωδιές, πρέπει να μύρισα και τα κόκκαλα από την συναγρίδα που έφαγαν! Για να μην αναφέρω ότι μαζί με αυτήν πρέπει να βρισκόταν και ένα έστω πλοκάμι από το χταποδάκι που τους σέρβιραν! (Η σχέση μας προχωράει).

Την ώρα που βρίσκομαι στην παραλία στο Ποσείδι, κι ενώ χαζεύω τα σκάφη τους, ακούω γύρω μου συζητήσεις: Μια γυναίκα 25-30 κρατάει αγκαλιά το κοριτσάκι της και δηλώνει πρόθυμη να κάνει τα πάντα για μια φωτογραφία με την Αντζελίνα. Πιο δίπλα, τρεις κοπέλες γύρω στα 18, σχεδιάζουν να κάνουν ότι πνίγονται κοντά στο σκάφος, ώστε να τις σώσει ο Μπραντ Πιτ και να τους δώσει το φιλί της ζωής… «Σιγά μη μπει στον κόπο», την προσγειώνει απότομα μια άλλη.

Ειναι και η νύφη του άντρα μιας φίλης που λέει ότι τους είδε από κοντά, ενώ έκαναν τζετ σκί. Εκείνοι είχαν πάει από την άλλη μεριά, στα «Αιγαιοπελαγίτικα» και εκείνη κολυμπούσε βαθιά, οπότε βρέθηκαν σε απόσταση οπτικής επαφής. «Είχε κυτταρίτιδα η Αντζελίνα;» ρώτησαν όλοι με προσμονή.

Χθες το βράδυ πάντως, φορέσαμε τα καλά μας και στρώσαμε έξω στη βεράντα που βλέπει κατευθείαν στα σκάφη. Μάλιστα, σκεφτόμουν ότι αν παρατηρούσαν με κυάλια τα σπίτια στην παραλία, θα συμπέραιναν ότι έχουν βρεθεί σε ένα βορειοελλαδίτικο Μαλιμπού. Άραγε θα καταλάβαινε με κάποια έκτη αίσθηση η Ατζελίνα την σχέση (θαλασσινού αλληλοκατουρήματος) που μας ενώνει;

Εγώ πάντως έβγαλα φωτογραφία του κοινού μας γεύματος! Σε πρώτο πλάνο το μπριάμ και στο βάθος τα σκάφη τους. Θεωρητικά, λοιπόν, τρώμε δίπλα-δίπλα. Γιατί, μέχρι να βρεθεί κάποιος να μου αποδείξει ότι η απόσταση του ενός χιλιομέτρου που χωρίζει τη βεράντα από τα γιοτ, δεν μπορεί να θεωρηθεί «δίπλα», εγώ θα ισχυρίζομαι ότι φάγαμε μαζί. Και θα διαδίδω, εντυπωσιασμένος, «πόσο απλοί άνθρωποι είναι».

Y.Γ. Η έγκυρη δημοσιογραφία των ημερών τους ήθελε να παντρεύονται στο κάστρο τους στη Γαλλία. Νομίζω ότι αν συμβεί, θα το μάθετε πρώτοι. Θα με καλέσουν. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...