246
Aπό τα στούντιο του Star Channel στο νέο κανάλι που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Πόπη Τσαπανίδου | Instagram

H Πόπη Τσαπανίδου διευθύντρια στο κάναλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 12:48
Aπό τα στούντιο του Star Channel στο νέο κανάλι που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Πόπη Τσαπανίδου
|Instagram

H Πόπη Τσαπανίδου διευθύντρια στο κάναλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 12:48

Kαθώς η προκήρυξη των δύο αδειών γενικής στόχευσης ενημερωτικού περιεχομένου έχει πλέον δρομολογηθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του επομένου διμήνου), η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αlter Ego,  που έχει ήδη καταθέσει σχετική αίτηση στην Ανεξάρτητη Αρχή, ανακοίνωσε επισήμως τη συνεργασία της με τη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου στη διεύθυνση του νέου καναλιού.

«Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego», ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εκδόθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά την υποβολή της αίτησης για την έκτη «ορφανή» τηλεοπτική άδεια.

Η Πόπη Τσαπανίδου τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το Star Channel και την προηγούμενη σεζόν είχε αναλάβει την παρουσίαση του απογευματινού δελτίου ειδήσεων.

Η διαδικασία της προκήρυξης των δύο νέων αδειών από το ΕΣΡ ενεργοποιήθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση Μαρινάκη που κατέθεσε τη σχετική αίτηση μαζί με τη εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατ. ευρώ.

Μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης θα δοθεί περιθώριο 45 ημερών για την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από δύο θα υπάρξει διαδικασία δημοπρασίας με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Η όλη διαδικασία εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί εντός του έτους, ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν οι άδειες καναλιών θεματικού περιεχομένου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...