264
|

Αγροφεστιβάλ γεύσεων και μουσικής

protagon.import 18 Μαΐου 2013, 02:55

Αγροφεστιβάλ γεύσεων και μουσικής

protagon.import 18 Μαΐου 2013, 02:55

Έξι γνωστοί Djs. Πέντε σύγχρονα ζωντανά σχήματα. Τέσσερις ανερχόμενοι σεφ. Όμορφο φαγητό, καλός ήχος, καθαρά ποτά. Πανσέληνος, νότες και ωραίες φωνές. Σε μία φάρμα στη μέση του πουθενά.

Το δεύτερο Αγρομουσικό Φεστιβάλ, στο αγρόκτημα «Ευμέλεια», διοργανώνεται από τις 24 ως τις 26 Μαΐου στις Γούβες Λακωνίας. Η βιοδυναμική καλλιέργεια, η αρχιτεκτονική, η γεωθερμία και η ανακύκλωση νερού έχουν ενταχθεί αρμονικά ανάμεσα σε έναν ενιαίο ελαιώνα του 1890, έκτασης 70 στρεμμάτων, ανάμεσα στις πλαγιές του Πάρνωνα και του Ταΰγετου.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν την εμπειρία του φεστιβάλ και της κατασκήνωσης σε μία διοργάνωση που μπορεί να καλύψει τις αισθητικές, αλλά και πρακτικές τους ανάγκες στη μουσική, το φαγητό, και τη ψυχαγωγία. Και στις τρεις μέρες του φεστιβάλ οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες και δρώμενα, να δοκιμάζουν γεύσεις και, φυσικά, να φτιάξουν μια μεγάλη παρέα που θα διασκεδάσει στη φύση. Μέριμνα έχει ληφθεί και για όσους δεν θέλουν να χάσουν τον τελικό του Champions League.

Οι κατασκηνωτές μπορούν να έρθουν στην «Ευμέλεια» είτε με το αυτοκίνητό τους, είτε με τα λεωφορεία της διοργάνωσης. Θα πρέπει να φέρουν τη δική τους σκηνή ή το τροχόσπιτό τους. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρουν εκεί:
Ντουσιέρες και βιολογικές τουαλέτες
Πλήρες μπαρ με αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, χυμούς και σνακ.
Κουζίνα με πρωτοποριακές δημιουργίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Chill out lounge με προϊόντα της Cocomat
Μουσικό πρόγραμμα και καλλιτεχνικά δρώμενα μέχρι πρωίας.

Kόστος συμμετοχής: 80 ευρώ

Δείτε πληροφορίες για τη διοργάνωση και το πρόγραμμα στο site www.agromusicfestival.gr

e-mail: be@agromusicfestival.gr
Facebook 
Τηλέφωνο: 6974 998 528