322
Η Σκάρλετ Γιόχανσον με τους ανθρώπους του εστιατορίου όπου δείπνησε στη Σίφνο | Instagram

Κάποιος να το πει στον Τσακαλώτο – η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι στη Σίφνο

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2017, 15:28
Η Σκάρλετ Γιόχανσον με τους ανθρώπους του εστιατορίου όπου δείπνησε στη Σίφνο
|Instagram

Κάποιος να το πει στον Τσακαλώτο – η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι στη Σίφνο

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2017, 15:28

Αν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει όντως την επιθυμία να βγει για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον τώρα μπορεί να ελπίζει περισσότερο. Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται στη Σίφνο, άρα τον υπουργό Οικονομικών τον χωρίζει από το αντικείμενο του πόθου του ένα ταξίδι τριών (βία τεσσάρων) ωρών με το πλοίο από τον Πειραιά.

Η Γιόχανσον παραθερίζει στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και το βράδυ της Πέμπτης δείπνησε σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια. Η χολιγουντιανή σταρ επισκέφθηκε την παραλία του Πλατύ Γιαλού και το εστιατόριο Omega 3 το μενού του οποίου επιμελείται ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης. Τόσο ο σεφ όσο και οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φωτογραφήθηκαν μαζί της και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τσακαλώτος, τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στη Βουλή είχε πει το περίφημο: «Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τα πλεονάσματα, ότι θα φέρει πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ(ς) με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά από τη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».