238
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και εκείνος ένας... travel rookie |

ΑEGEAN #travelrookie: Ζήσε το πρώτο σου αεροπορικό ταξίδι

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2017, 20:18
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και εκείνος ένας... travel rookie
|

ΑEGEAN #travelrookie: Ζήσε το πρώτο σου αεροπορικό ταξίδι

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2017, 20:18

Η AEGEAN, θέλοντας να φέρει τους νέους πιο κοντά στο πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι, αλλά και σε αξέχαστες εμπειρίες, σχεδίασε την ενέργεια «AEGEAN Travel Rookie»!

Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταξίδεψε για πρώτη του φορά στα 18 του, καλεί νέους να διεκδικήσουν τη δική τους θέση στην πρώτη πτήση για travel rookies και να ζήσουν μια δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό το Ελσίνκι.

50 τυχεροί «πρωτάρηδες», μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα ταξιδέψουν στις 2 Σεπτεμβρίου στη Φινλανδία και θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Ελλάδα–Γαλλία, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Ο Γιάννης υπήρξε κι εκείνος… ένας travel rookie που πραγματοποίησε το πρώτο του αεροπορικό ταξίδι -με προορισμό το Jesolo της Ιταλίας- και θυμάται ακόμα την εμπειρία!

Μέσα από το βίντεο της ενέργειας, ο Γιάννης παροτρύνει τους νέους να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Δείτε το βίντεο και μάθετε την travel rookie εμπειρία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εδώ!

Είσαι κι εσύ, λοιπόν, ένας #travelrookie; Θέλεις να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία ζωής, που θα σου μείνει αξέχαστη; Ηρθε η στιγμή να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! Τα βήματα είναι απλά…

Μπες στο www.travelrookie.gr

Δήλωσε συμμετοχή και τον Σεπτέμβριο ίσως να είσαι και εσύ στην πρώτη πτήση για travel rookies!

Το www.travelrookie.gr, αποτελεί τη δεύτερη ενέργεια που υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της AEGEAN με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε την πρώτη, εδώ.