232
Η Aστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό (φωτο αρχείου) | IntimeNews

Χρυσαυγίτης ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2016, 22:22
Η Aστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό (φωτο αρχείου)
|IntimeNews

Χρυσαυγίτης ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2016, 22:22

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, έπειτα από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της επίθεσης είναι ένας υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής (Μεσσηνία-Μάιος 2012) και συνταξιούχος αστυνομικός.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει παρατηρήσεις. Το απόγευμα της Παρασκευής (17:30), έπειτα από έναν ακόμη καβγά, ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε κατά του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η Aστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο συνταξιούχος ήταν… δραστήριος

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, Φ.Μ., όπως είχε μεταδώσει η εφημερίδα «Ελευθερία» στο τέλος Αυγούστου, είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας» που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία, στο δήμο Οιχαλίας.

Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα καλούσε τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση», ενώ περιέγραφε τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας» ως εξής: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

ΥΓ. Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, δράστης του φονικού παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...