337
Απαστράπτουσα και φωτογενής | Shutterstock

Η «ρωσίδα Πάρις Χίλτον» θέλει να γίνει διάδοχος του Βλαντίμιρ Πούτιν!

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 23:59
Απαστράπτουσα και φωτογενής
|Shutterstock

Η «ρωσίδα Πάρις Χίλτον» θέλει να γίνει διάδοχος του Βλαντίμιρ Πούτιν!

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 23:59

«Με λένε Ξένια Σόμπτσακ… Θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ρωσίας», ανέφερε η ανακοίνωσή της, η οποία συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο, στον ιστότοπό της, sobchakprotivvseh.ru

Ταυτόχρονα, στην ανοιχτή της επιστολή, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Vedomosti και στην οποία εξηγεί εκτενώς τους λόγους που βρίσκονται πίσω από την απόφαση της, η 35χρονη Σόμπτσακ, κόρη του εκλιπόντος δημάρχου του Λένινγκραντ, παρουσίασε τον εαυτό της ως «υποψήφια εναντίον όλων».

«Αρκετά σιώπησα. Εδώ και μερικούς μήνες το σκέφτομαι. Και όχι επειδή έτσι είναι οι γυναίκες, που όλα τα υπολογίζουν, αλλά επειδή είμαι έτσι εγώ και όλες τις ευκαιρίες τις αντιλαμβάνομαι σαν πρόκληση. Στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τις διαμαρτυρίες του 2012, έχω διαμορφώσει πλήρως τις πολιτικές μου αντιλήψεις και είμαι έτοιμη να τις παρουσιάσω σε οποιοδήποτε, ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως «καθένας από εμάς μπορεί και πρέπει να πει τις απόψεις του, να εκφράσει τις διαφωνίες του με την εξουσία, η οποία δεν θέλει να αλλάξει για ένα τέταρτο του αιώνα, την διαφωνία για την καταρρέουσα παιδεία και ιατρική περίθαλψη, την τερατώδη διαφθορά και προπαγάνδα που έχει ποτίσει ολόκληρη την κοινωνία, από το αγροτικό σχολείο έως το Κρεμλίνο, για την αυθαιρεσία των σωμάτων ασφαλείας, για τον πόλεμο και την διεθνή απομόνωση».

Στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της, κατά το ΑΜΠΕ, αναφέρονται εδώ και αρκετό διάστημα αρκετά ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Τα βρετανικά ΜΜΕ την έχουν χαρακτηρίσει ως «ρωσίδα Πάρις Χίλτον». Ο πατέρας της Σόμπτσακ ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τον Πούτιν στην πολιτική. Η ίδια διαψεύδει ότι ο σημερινός πρόεδρος της χώρας είναι ο νονός της.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχε αναφέρει ότι «η Ξένια πληροί όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει το Σύνταγμά μας και μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει την προεδρία».

1492603521_v-ochkah
Η ιδανική υποψήφια, σύμφωνα με το Κρεμλίνο – δεν έχει άδικο (sobchakprotivvseh.ru)

Σύμφωνα με την εφημερίδα Vedomosti, πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο είχε δηλώσει ότι η Σόμπτσακ είναι «ιδανική υποψήφια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...