236
Η Σκάρλετ είναι υγιέστατη, χαρούμενη και σε λίγο καιρό θα ξαναβρεί το φυσικό της χρώμα | Facebook

Υιοθετήθηκε το βαμμένο κόκκινο κουταβάκι και ονομάστηκε Scarlet!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 11:22
Η Σκάρλετ είναι υγιέστατη, χαρούμενη και σε λίγο καιρό θα ξαναβρεί το φυσικό της χρώμα
|Facebook

Υιοθετήθηκε το βαμμένο κόκκινο κουταβάκι και ονομάστηκε Scarlet!

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 11:22

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία του κουταβιού, που βρέθηκε στο Σχηματάρι, βαμμένο με κόκκινη μπογιά σε όλο του σώμα, με το θέαμα να έχει προκαλέσει τεράστια οργή και θλίψη σε όσους το είδαν, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου και κινητοποιώντας φιλοζωικές οργανώσεις ακόμα και στο εξωτερικό.

koutavi-mpogia01
Το κουταβάκι είναι πλέον σε καλά χέρια (Facebook)

Η Μαρία Βαζούρα, η εθελόντρια που το εντόπισε, γνωστοποίησε σήμερα μέσω social media, πως το κουτάβι υιοθετήθηκε και πλέον λέγεται Scarlet, δημοσιεύοντας περισσότερες φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου, ενώ σημείωσε πως θα συνεχίσει να κοινοποιεί σχετικό περιεχόμενο μέχρι να φανεί το κανονικό του χρώμα.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!ΠΛΈΟΝ ΛΈΓΕΤΑΙ SCARLET!ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ Κ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΚΥΡΙΩΣ ΌΜΩΣ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΔΎΟ ΠΑΙΔΙΆ, ΤΗ ΛΊΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΉ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΆΛΛΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΆΦΟΝΤΑΙ(ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ)!Η μικρη θα συνεχίσει να κοινοποιείται,για να δουμε τελικά ποιο είναι το κανονικό της χρωμα? κ πως ΜΌΝΟ ΌΤΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΊΤΑΙ ΣΏΖΕΤΕ ΈΝΑ ΖΩΟ! ΠΡΟΣΟΧΉ! Πριν κλείσω αυτό το άλμπουμ θα ήθελα να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικο!Δε φτάνει το ότι έγινε viral ένα κουταβάκι λόγω της κατάστασης του,αλλά κάποιοι θέλησαν όπως λένε να βοηθησουν τη μικρη κάνοντας έρανο! ΕΓΏ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΝΈΛΑΒΑ ΌΛΑ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΈΧΡΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΝΈΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΆ ΌΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ! Σήμερα λοιπόν μου έρχονται οι φώτο που κοινοποιω και είναι από μια αγγλική οργάνωση που μαζεύει λεφτά για το συγκεκριμένο το κουτάβι! Κανένας από αυτή τη σελίδα ΠΟΤΕ δεν ήρθε σε επικοινωνια μαζί μου!Να ρωτήσουν για το ζωο κ τι χρειάζεται! Ήρθα λοιπόν σε επαφή κ η απάντηση που πήρα είναι η εξης:《Θα κατέβει η ανάρτηση από την σελίδα της οργάνωσης, ενημέρωσαν πως το κουτάβι έχει κηδεμόνα αμέσως μετά την επικοινωνία , τα άτομα που εν τω μεταξύ έστειλαν 70 λύρες δεν επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματα, αλλά να αξιοποιηθούν για κάποιο άλλο κουτάβι (ή για την χρηματοδότηση στειρώσεων που γίνονται σε κλινικη στην Ελλαδα).Κ κλείνοντας ανέφεραν, γιατί πάω να δημιουργήσω πρόβλημα αφού η οργανωση το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει.》Αυτά όλα στα αγγλικά βέβαια, εγώ σας τα μεταφραζω!Ερωτήματα πολλά,όπως πώς θα βοηθούσαν το κουτάβι με αυτά τα χρήματα που μάζεψαν αφού με εμένα δε μίλησε κανείς από την οργάνωση τους;Κ πώς αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο χωρίς τη συγκατάθεση μου;Εγώ πως θα μπορούσα να γνωρίζω την ύπαρξη αυτής της ανάρτησης αν δεν τύχαινε να μου την στείλουν άτομα που με νοιάζονται κ θέλουν να με προστατέψουν;Ποιος ξερει αν μαζευτηκε αυτο το ποσο που λενε κ οχι μεγαλυτερο;Κ πολλά άλλα..ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ! Ακόμα κ να έγινε όπως λένε για να βοηθησουν ,η όλη διαδικασία που ακολουθησαν δεν το αποδεκνυει!Τα συμπεράσματα καθενός από εσάς. .Τα ονόματα έχουν διαγραφεί για ευνόητους λόγους!

Geplaatst door Μαρία Βαζούρα op Woensdag 18 juli 2018

Στο Νοσοκομείο Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός» στη Χαλκίδα, όπου μεταφέρθηκε το κουτάβι, διαπιστώθηκε πως είναι θηλυκό περίπου τριών μηνών και οι κτηνίατροι που το εξέτασαν το βρήκαν υγιές. Οσο για τη μπογιά, αυτή ξεβάφει και ήδη ξεκίνησαν να το πλένουν για να την απομακρύνουν.

Η Μαρία Βαζούρα προειδοποίησε επίσης τους χρήστες σχετικά με μία αγγλική οργάνωση που μαζεύει χρήματα για το συγκεκριμένο κουτάβι, σημειώνοντας πως ουδέποτε ήρθε κάποιος σε επαφή μαζί της για να ρωτήσει τις ανάγκες του σκύλου και πως τα έξοδά του τα ανέλαβε η ίδια.

Οσο για το όνομα της σκυλίτσας, είναι πολύ εύστοχο, αν σκεφτεί κανείς ότι scarlet είναι μία συγκεκριμένη απόχρωση έντονου κόκκινου-παραπέμποντας στην περιπέτειά της που σε λίγο θα ανήκει στο παρελθόν. Οπως άλλωστε λέει και η Σκάρλετ Ο’ Χάρα στο τέλος της θρυλικής ταινίας «Οσα παίρνει ο άνεμος»: «αύριο είναι μια καινούρια μέρα…!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...