205
Απαστράπτοντες μεν, διαζευγμένοι δε... | flickr

Χώρισαν (και επίσημα) Μπεν Aφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2017, 21:00
Απαστράπτοντες μεν, διαζευγμένοι δε...
|flickr

Χώρισαν (και επίσημα) Μπεν Aφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2017, 21:00

Και περνάμε τώρα στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, με ένα θέμα που οι περισσότεροι γνώριζαν ότι θα οδηγήσει στη λύση του γάμου, στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το TMZ, η 44χρονη Γκάρνερ υπέγραψε τα χαρτιά χωρίς την παρουσία δικηγόρου την Πέμπτη και την ίδια ημέρα ακολούθησε και ο Αφλεκ, γεγονός που σημαίνει ότι το διαζύγιο θα βγει κοινή συναινέσει.

Η υπόθεση του διαζυγίου τους δεν θα καταλήξει στο δικαστήριο, αλλά θα αναλάβει να τη διεκπεραιώσει ένας μεσάζοντας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και η περιουσία που απέκτησαν όσα χρόνια παρέμεναν μαζί θα χωριστεί στα δύο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια και απέκτησε τρία παιδιά, ωστόσο το 2015 χώρισε εν μέσω φημών για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 44χρονος ηθοποιός διατηρεί σχέση με την νταντά των παιδιών του, Κριστίν Ουζουνιάν. Ο Αφλεκ διέψευσε τις φήμες, ωστόσο η Γκάρνερ τις επιβεβαίωσε και πρόσθεσε ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει μήνες προτού φτάσουν στα αφτιά της οι πληροφορίες για τη σχέση του Αφλεκ με την νταντά.

Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε το πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ σημείωσε ότι θέλει τα παιδιά του να μη φοβούνται και να μην ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια. Like…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...