163
Η Αννα πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο που πήρε στο Ρίο, το 2016 | ΣΙΑΠΑΡΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / InTimeNews

«Χρυσή» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου η Αννα Κορακάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2017, 19:59
Η Αννα πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο που πήρε στο Ρίο, το 2016
|ΣΙΑΠΑΡΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / InTimeNews

«Χρυσή» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου η Αννα Κορακάκη

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2017, 19:59

Η συλλογή των μεταλλίων στις μεγάλες διοργανώσεις της σκοποβολής συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από την ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη.

Στο πυροβόλο των 25 μέτρων κατέλαβε την τρίτη θέση. Η Αννα Κορακάκη επέστρεψε δριμύτερη στο αεροβόλο των 10 μέτρων, για να κατακτήσει το δεύτερο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου το οποίο ήταν και το πρώτο χρυσό!

Η Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό ως 5η (585). Εκεί, έδειξε ότι τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία. Mε εντυπωσιακή ψυχραιμία -ιδιαίτερα στις τελευταίες βολές- δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο, σε παγκόσμιο κύπελλο, στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ.

Με τελική επίδοση 241,2 βαθμούς, η ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε στην κορυφή του αγωνίσματος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κόστεβιτς (238,3) και στην τρίτη την Κινέζα Λιν (217,5).

Το επίτευγμά της έχει ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κάποιος, όπως μετέδωσε το www.gazzetta.gr πως είναι το πέμπτο σερί… double που κάνει σε μεγάλους αγώνες, αποδεικνύοντας ότι το μεγάλο βραβείο για την καλύτερη σκοπεύτρια του 2016 μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...