202
Σκοτείνιασε ο Βόσπορος από το πέρασμα της καταιγίδας | Daily Sabah

Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη από καταιγίδα – τέρας

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2017, 10:47
Σκοτείνιασε ο Βόσπορος από το πέρασμα της καταιγίδας
|Daily Sabah

Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη από καταιγίδα – τέρας

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2017, 10:47

Δύο τραματίες, καταστροφές και εικόνες χάους στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης άφησε πίσω της η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε τις τελευταίες ώρες την τουρκική μεγαλούπολη. Οι καταρρακτώδεις βροχές συνοδεύονταν από κεραυνοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρή χαλαζόπτωση που επιδείνωσε περαιτέρω την ήδη χαοτική κατάσταση στην πόλη.

istanbul storm

Πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης πλημμύρισαν. Αυτοκίνητα και λεωφορεία βυθίστηκαν κάτω από χείμαρρους λάσπης, με οδηγούς και επιβαίνοντες να προσπαθούν να σωθούν κολυμπώντας στα λασπόνερα, ή ανεβαίνοντας στις οροφές των οχημάτων.

stormistanbul

 

Σε πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk διακρίνεται ένα αστικό λεωφορείο να έχει χαθεί σχεδόν ολόκληρο κάτω από το νερά κοντά σε γέφυρα στη συνοικία Ουνκαπανί.

Εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων γερανός ανετράπη στο λιμάνι Χαϊνταρπασά, κοντά στη νότια είσοδο του Βοσπόρου, πέφτοντας σε πάνω σε τάνκερ με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη.

istanbul storm crane

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το χαλάζι σε μέγεθος αβγού που «βομβάρδισε» την πόλη με τους πολίτες να τρέχουν να καλυφθούν. 

Δείτε το πέρασμα της καταιγίδας – τέρας από την τουρκική μεγαλούπολη μέσα από ενα βίντεο λίγων δευτερολέπτων:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...