160
O Mάκης Βορίδης δείχνει το διακύβευμα της κάλπης | ΙΝΤΙΜΕnews

Βορίδης: Στόχος μας πρέπει να είναι η ολοκληρωτική ήττα της Αριστεράς

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 13:48
O Mάκης Βορίδης δείχνει το διακύβευμα της κάλπης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Βορίδης: Στόχος μας πρέπει να είναι η ολοκληρωτική ήττα της Αριστεράς

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 13:48

Με λόγο σαφώς πιο δεξιόστροφο από αυτόν που θέλει και επιμένει να παρουσιάζει στις τοποθετήσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μάκης Βορίδης υπογράμμισε στο κομματικό του ακροατήριο ποιο ακριβώς είναι το διακύβευμα της επόμενης εκλογικής μάχης, όποτε και αν γίνει αυτή.

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας (δείτε τα κάτω) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι στόχος πρέπει να είναι η ήττα της Αριστεράς.

«Οι ιδέες της Αριστερά είναι λάθος. Η Αριστερά πρέπει να ηττηθεί, πρέπει να χάσει την ιδεολογική ηγεμονία της. Οι μάχες οι ιδεολογικές πρέπει να δοθούν! Ανοικτά και καθαρά στους πολίτες, χωρίς θυμό, αλλά με καθαρότητα» υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου του.

Γιατί, όπως είπε, στη Νέα Δημοκρατία «δεν αγωνιζόμαστε απλά για ένα κυβερνητικό πρόγραμμα, αλλά για τις αξίες μας, την ελευθερία μας, τις ψυχές μας, την πατρίδα μας, την Ιστορία μας, το έθνος μας» και «πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τις ιδέες και τα ιδανικά μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...