179
Μία από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες του Τραμπ που έγιναν viral. Ο εκνευρισμένος κύριος στον πίνακα πίσω του είναι ο Τζορτζ Ουάσινγκτον | Twitter

Βλέπετε κάτι παράξενο σε αυτές τις εικόνες του Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2017, 12:35
Μία από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες του Τραμπ που έγιναν viral. Ο εκνευρισμένος κύριος στον πίνακα πίσω του είναι ο Τζορτζ Ουάσινγκτον
|Twitter

Βλέπετε κάτι παράξενο σε αυτές τις εικόνες του Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2017, 12:35

Ο μαγικός κόσμος του Διαδικτύου επιφυλάσσει συνεχώς νέες εκπλήξεις για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ενας άγνωστος χρήστης του Twitter λοιπόν αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα στον μεγιστάνα πλανητάρχη με όπλο το photoshop και μερικές φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Και επειδή το πρόσωπα και τα χαρακτηριστικά του Ντόναλντ Τραμπ έχουν υποστεί επεξεργασία αμέτρητες φορές, ο συγκεκριμένος χρήστης αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Ετσι επεξεργάστηκε όχι τον πρόεδρο των ΗΠΑ αλλά τους πίνακες που διακρίνονται στο φόντο ορισμένων φωτογραφιών του.

Ποια θα ήταν λοιπόν η αντίδραση του Τζορτζ Ουάσινγκτον και άλλων σημαντικών προσώπων από την ιστορία των ΗΠΑ στο άκουσμα όσων λέει ο Ντόναλντ Τραμπ; Δείτε την απάντηση όπως την φαντάστηκε και την εκτέλεσε κάποιος άγνωστος που, η αλήθεια είναι, δεν φαίνεται να συμπαθεί και ιδιαίτερα τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

DMisGsoUEAEP44x

DMisHCIV4AAqulU

DMisGdNVQAAOWrp

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...