239
Το σκούτερ του Κλούνεϊ καλυμμένο, μετά το τροχαίο στη Σαρδηνία | Twitter

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Κλούνεϊ στη Σαρδηνία

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2018, 12:25
Το σκούτερ του Κλούνεϊ καλυμμένο, μετά το τροχαίο στη Σαρδηνία
|Twitter

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Κλούνεϊ στη Σαρδηνία

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2018, 12:25

Ενα βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες, 10 Ιουλίου 2018 ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Σαρδηνία, έφερε στο φως η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας, αποτυπώνεται η στιγμή που το σκούτερ, το οποίο οδηγούσε ο διάσημος ηθοποιός, συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο.

Ο Κλούνεϊ βρέθηκε στον αέρα για μερικά δευτερόλεπτα, χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος. Φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει χθες η εφημερίδα της Σαρδηνίας «Nuova Sardegna» έδειχνε το όχημα, με σπασμένο το παρμπρίζ, μετά τη σύγκρουση.

Μετά το τροχαίο, ο Κλούνεϊ μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου Giovanni Paolo II. Πήρε εξιτήριο λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

«Αναρρώνει στο σπίτι του και θα γίνει καλά», δήλωσε εκπρόσωπος του Κλούνεϊ στο Associated Press.  Ο σταρ του Χόλιγουντ με τη σύζυγό του, Αμάλ, βρίσκονται στη Σαρδηνία για διακοπές αλλά και για δουλειά, μαζί με τα ενός έτους δίδυμα παιδιά τους. Βρίσκονται εκεί από τις 20 Μαΐου, μία ημέρα μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ-τους είχαμε δει ως προσκεκλημμένους. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κάνει αυτήν την περίοδο γυρίσματα στη Σαρδηνία για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Catch 22», που βασίζεται στο βιβλίο του Τζόζεφ Χέλερ.

Στο βίντεο με το τροχαίο του, ο Κλούνεϊ μοιάζει με κασκαντέρ του εαυτού του, καθώς μια τέτοια σκηνή θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τραβηχτεί για τις ανάγκες κάποιας ταινίας δράσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...