471
«Tέλος καλό, όλα καλά», φέρεται να είπαν οι δύο πλευρές, ο Αλβάρο ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το σκοπό του | Reuters

Βγήκε το διαζύγιο της Ωνάση -Πώς ο Αλβάρο υποχρεώθηκε σε συμβιβασμό

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2017, 17:52
«Tέλος καλό, όλα καλά», φέρεται να είπαν οι δύο πλευρές, ο Αλβάρο ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το σκοπό του
|Reuters

Βγήκε το διαζύγιο της Ωνάση -Πώς ο Αλβάρο υποχρεώθηκε σε συμβιβασμό

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2017, 17:52

Μετά από 18 μήνες μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο κατέληξαν σε κοινή συναινέσει διαζύγιο. Καθοριστική αποδείχθηκε η αποκάλυψη ότι ο επί 11 χρόνια σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου» διατηρούσε παράλληλη σχέση με βελγίδα καλλονή, πρώην call girl, την οποία είχε γνωρίσει λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  γερμανικού περιοδικού Bunte, ο συμβιβασμός των δύο πλευρών επήλθε ενώπιον βελγικού δικαστηρίου, όπου οι δικηγόροι έκλεισαν γρήγορα και «αναίμακτα» την υπόθεση.

bunde

Οι βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς άφησαν να διαρρεύσει ότι  ο Αλβάρο συμβιβάστηκε με πολύ λιγότερα από όσα ζητούσε αρχικά από τη «χρυσή κληρονόμο» για να της δώσει το διαζύγιο και αυτό υπό το βάρος των αποκαλύψεων για την άστατη ζωή και τις απιστίες του κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου τους.

bunde2
Ο Ντόντα με το νέο του αμόρε, την ξανθιά καλλονή Nτενίζ Σεβέρο/ Bunde

Σύμφωνα πάντα με το γερμανικό περιοδικό, οι αρχικές απαιτήσεις του βραζιλιάνου γόη άγγιζαν τις 400.000.000 δολάρια (βάσει των όρων του προγαμιαίου συμβολαίου, τη μηνιαία διατροφή των 350.000 ευρώ που διεκδικούσε, αλλά και την αξία κοινών επιχειρήσεων για άλογα που είχαν, αλλά και σπιτιών που είχαν αποκτηθεί κατά τη διάρκεια έγγαμου βίου τους), τελικά όμως, ο Αλβάρο «βολεύτηκε» με πολύ λιγότερα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το ακριβές ποσό.

onassi

Καθοριστικές για την «άτακτη υποχώρηση» του άτακτου  Αλβάρο ήταν οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη διπλή ερωτική του ζωή την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Αθηνά, από τον καλό φίλο της οικογένειας Ωνάση και πρώην συνεργάτη του (πατέρα της Αθηνάς) Τιερί Ρουσέλ, Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος μάλιστα υπόσχεται περισσότερες λεπτομέρειες και απαντήσεις στο βιβλίο του υπό τον τίτλο «Μια Κούκλα από Ατσάλι» που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα.

Tι σχεση εχει μια πρωην συνοδος πολυτελειας που ζει στο Βελγιο, ενα εισητηριο για ιππικους αγωνες στο Ριο, μια παρανομη…

Geplaatst door Alexis Mantheakis op Maandag 30 oktober 2017

Καταστροφική για τις όποιες φιλοδοξίες έτρεφε ο Βραζιλιάνος σχετικά με τα οικονομικά οφέλη που θα μπορούσε να αποσπάσει από τη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου, αποδείχθηκε συγκεκριμένα η αποκάλυψη ότι για 8 από τα 11 χρόνια γάμου του με την Αθηνά Ωνάση, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη βελγίδα καλλονή.

Το περιεχόμενο του «κόκκινου φακέλου» που παρουσίασε η Αθηνά στο δικαστήριο (με όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, ο κ. Μανθεάκης) φαίνεται ότι  επηρέασε τους δικαστές, καθώς κατά το παρελθόν ο Αλβάρο είχε φθάσει στο σημείο να την παρουσιάζει ακόμα και ως ψυχολογικά ασταθή.

dodamiranda

 

Η άστατη ζωή του Ντόντα, αλλά και η επιθυμία του να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας πια στο πλευρό του την ξανθιά καλλονή Ντενίζ Σεβέρο (στη φωτογραφία πάνω μαζί) τον έκαναν να παραιτηθεί από τυχόν άλλες αξιώσεις και να κλείσει άρον άρον το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...