183
«Ευχαριστώ την 'Εφημερίδα των Συντακτών' που ανέδειξε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις επιστημονικές μου απόψεις», σχολίασε ειρωνικά ο κ. Βενιζέλος | evenizelos.gr

Βενιζέλος κατά «Εφ.Συν.»: Αντικρούουμε τις γελοιότητες προστατεύοντας το χιούμορ μας

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 16:19
«Ευχαριστώ την 'Εφημερίδα των Συντακτών' που ανέδειξε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις επιστημονικές μου απόψεις», σχολίασε ειρωνικά ο κ. Βενιζέλος
|evenizelos.gr

Βενιζέλος κατά «Εφ.Συν.»: Αντικρούουμε τις γελοιότητες προστατεύοντας το χιούμορ μας

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 16:19

«Βενιζέλος – Λοβέρδος “έγραψαν” το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ» έγραφε την Τετάρτη στο πρωτοσέλιδό της η «Εφημερίδα των Συντακτών», θέλοντας να πείσει ότι η επιστροφή της υπόθεσης στην τακτική Δικαιοσύνη (και κατά συνέπεια το φιάσκο της προανακριτικής που με τόσο ζήλο έστησε η κυβέρνηση) ήταν κάτι που συμφωνεί με την άποψη που εξέφραζαν οι δύο πρώην υπουργοί και συνταγματολόγοι.

ef

Το λογικό άλμα αυτό των υπευθύνων της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Βαγγέλη Βενιζέλο που σε δήλωσή του ανέφερε δηκτικά: «Ευχαριστώ την ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ που ανέδειξε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις επιστημονικές μου απόψεις ( όπως και του Α. Λοβέρδου ) και επί αυτών θεμελίωσε το πόρισμά του στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης. Υποθέτω ότι αυτό ισχύει για το σύνολο των επιστημονικών απόψεων που παρουσίασα στην Επιτροπή και για τις οποίες δεν περιλαμβάνεται ούτε αντίκρουση, ούτε καν απλή μνεία στο προαποφασισμένο και προαναγγελμένο πόρισμα ωμής πολιτικής σκοπιμότητας που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα αντικρούουμε τις γελοιότητες προστατεύοντας το χιούμορ μας» καταλήγει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο σχόλιό του για το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...