313
Η Χίλαρι Κλίντον έχει δηλώσει ότι είναι η καλύτερη γιαγιά, αλλά από πλέξιμο δεν πρέπει να ξέρει πολλά | REUTERS/Mario Anzuoni

Vanity Fair: Για το 2018 η Χίλαρι Κλίντον «ας μάθει πλέξιμο»

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 15:12
Η Χίλαρι Κλίντον έχει δηλώσει ότι είναι η καλύτερη γιαγιά, αλλά από πλέξιμο δεν πρέπει να ξέρει πολλά
|REUTERS/Mario Anzuoni

Vanity Fair: Για το 2018 η Χίλαρι Κλίντον «ας μάθει πλέξιμο»

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 15:12

Το αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair ζήτησε συγγνώμη από την Χίλαρι Κλίντον για ένα χιουμοριστικό βίντεο (έτσι τουλάχιστον το χαρακτήρισαν) με το οποίο πρότειναν στην πρώην υπουργό και υποψήφια για το νέο έτος να το ρίξει στο πλέξιμο αντί να είναι ξανά υποψήφια.

Το βίντεο, επισημαίνει το BBC, προκάλεσε διαμαρτυρίες στα κοινωνικά δίκτυα για σεξισμό.

Το Vanity Fair ζήτησε από τους δημοσιογράφους του να προτείνουν κάποια πράγματα που η Κλίντον, όπως και άλλες διασημότητες, θα μπορούσαν να υποσχεθούν στον εαυτό τους για τη νέα χρονιά.

Six New Year's Resolutions for Hillary Clinton

Our editors make six New Year's resolutions for Hillary Clinton in 2018.

Geplaatst door Vanity Fair's Hive op Vrijdag 22 december 2017

 

Για την πρώην υποψήφια πρότειναν να αρχίσει να γράφει τη συνέχει στο βιβλίο της που είχε τίτλο «Τι συνέβη;» και αναφερόταν στην αποτυχημένη προσπάθεια να κερδίσει τις εκλογές. Το νέο βιβλίο θα πρέπει να λέγεται «Τι στο διάβολο συνέβη;».

Μια άλλη πρόταση ήταν να μάθει αναπνέει πιο σωστά από τη μύτη ή να σταματήσει να κοιτά πώς θα καταθέσει τα χαρτιά της για τις εκλογές του 2020.

Περισσότερο συζητήθηκε η πρόταση «να αρχίσει ένα καινούργιο χόμπι τη νέα χρονιά. Εθελοντική δουλειά, πλέξιμο ή να βελτιωθεί στην κωμωδία. Κυριολεκτικά, οτιδήποτε θα την αποτρέψει από το να είσαι ξανά υποψήφια».

Η Μάγια Κόσοφ, η συντάκτρια που έκανε αυτή την πρόταση, έδειξε ενοχλημένη γιατί παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της και την έκαναν να ακούγεται ότι είναι «σούπερ σεξίστρια».

Αποτυχημένο, κακό αστείο ή σεξιστικό αστείο που θυμίζει τα παλιά στερεότυπα για τη «θέση της γυναίκας»; Ο,τι και αν ήταν, πολλοί επέκριναν το Vanity Fair στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ το σφόδρα ρεπουμπλικανικό Fox έσπευσε να κάνει λόγο για «φιλελεύθερη οργή».

Ενας άλλος που δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει το θέμα ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, που και πάλι τα έβαλε με τα «αποτυχημένα ΜΜΕ».

«Το Vanity Fair, που φαίνεται να είναι στα τελευταία του, έχει τρελαθεί να ζητά συγγνώμη για ένα μικρό “καρφί” κατά της διεφθαρμένης Χίλαρι» έγραψε και πρόσθεσε ότι η Αν Γούιντουρ «θρηνεί και παρακαλά για συγχώρεση!» Να σημειωθεί πάντως ότι η Γούιντορ είναι διευθύντρια της Vogue και όχι του Vanity Fair…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...