203
«Τι είναι ο Τσίπρας; Τραμπ, ή μάγος για να μπορεί να στήνει υποθέσεις όπως της Novartis;», ήταν το βασικό επιχείρημα του κυβερνητικού εκπροσώπου | ΙΝΤΙΜΕnews

«Ούτε πλανητάρχης, ούτε μάγος ο Τσίπρας για να στήνει σκευωρίες με FBI»

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 15:33
«Τι είναι ο Τσίπρας; Τραμπ, ή μάγος για να μπορεί να στήνει υποθέσεις όπως της Novartis;», ήταν το βασικό επιχείρημα του κυβερνητικού εκπροσώπου
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ούτε πλανητάρχης, ούτε μάγος ο Τσίπρας για να στήνει σκευωρίες με FBI»

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 15:33

Στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «στημένης υπόθεσης» και «σκευωρίας» ενορχηστρωμένης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, στην περίπτωση της δικογραφίας της Novartis,  απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Για να ενισχύσει όμως την υπερασπιστική του γραμμή, χρησιμοποίησε ένα -αν μη τι άλλο- ευρηματικό και συνάμα ατυχές επιχείρημα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης διεθνούς κύρους, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και πλανητάρχης, ούτε έχει μαγικές ιδιότητες, για να στήσει μία τέτοια σκευωρία με FBI, μάρτυρες και το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος και έριξε στη συνέχεια το μπαλάκι στον πρόεδρο της ΝΔ, (προ)καλώντας τον να απαντήσει ευθέως αν κατηγορεί δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς ότι έχουν στήσει σκευωρία.

Αφού σημείωσε ότι οι αστυνομικές έρευνες για τη Νovartis επεκτείνονται σε περισσότερες από είκοσι χώρες, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ «να απαντήσει αν κατηγορεί δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς ότι ενεργούν βάσει εντολών της κυβέρνησης», λέγοντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί προσβολή προς τον θεσμό της Δικαιοσύνης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να ονοματίσει τους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν δημιουργήσει την υποτιθέμενη σκευωρία, για να προσθέσει με νόημα ότι από την πλευρά τους και οι δικαστικοί λειτουργοί θα πρέπει να τοποθετηθούν επ’ αυτού.

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη στον κ. Τζανακόπουλο ήρθε μέσω Twitter:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...