468
Ο Κριστιάνο πανηγυρίζει, όλοι οι άλλοι υποκλίνονται... | REUTERS

Η πρόκριση του Κριστιάνο: Ρεάλ – Μπάγερν 4-2

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2017, 00:09
Ο Κριστιάνο πανηγυρίζει, όλοι οι άλλοι υποκλίνονται...
|REUTERS

Η πρόκριση του Κριστιάνο: Ρεάλ – Μπάγερν 4-2

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2017, 00:09

Η Μαδρίτη συμμετέχει με δύο ομάδες στους ημιτελικούς του Champions League. Ωστόσο αν η πρόκριση της Ατλέτικο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, το παιχνίδι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ανάμεσα στη Ρεάλ και στη Μπάγερν, ήταν, θεωρητικά, το πιο αμφίρροπο. Και πράγματι, η Μπάγερν έφερε το παιχνίδι στην παράταση. Ομως φέτος ο δήμιος της ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δύο γκολ στο Μόναχο και άλλο τρία στη Μαδρίτη. Πέντε γκολ στη Μπάγερν μέσα σε λίγες μέρες. Απίστευτο…

Το παιχνίδι της Μαδρίτης ήταν συγκλονιστικό. Όχι μόνο για τη διάρκεια του, αλλά για την ένταση του αγώνα, το πάνω-κάτω της μπάλας, την ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά. Η Μπάγερν ξεκίνησε δυνατά και όλα έδειχναν πως η Ρεάλ ήθελε να της δώσει μπάλα και χώρο περιμένοντας την ευκαιρία για αντεπιθέσεις. Ωστόσο από το ημίωρο και μετά το ανέβασμα της Ρεάλ δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες που δεν έφτασαν σε γκολ χάρη στην αποτελεσματικότητα του Νόιερ.

Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει με πέναλτι και πανηγυρίζει
Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει με πέναλτι και πανηγυρίζει

Οι ομάδες έφυγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και η επανάληψη έδειχνε να διατηρεί την ίδια εικόνα μέχρι το, μάλλον αυστηρό, πέναλτι που κέρδισε ο Ρόμπεν και μετέτρεψε σε γκολ ο Λεβαντόφσκι στο 61’. Ο Κριστιάνο ισοφάρισε μετά από 15 λεπτά και όλα έδειχναν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η ομάδα της Μαδρίτης θα είχε εύκολη συνέχεια. Λάθος. Δύο λεπτά μετά, σε ένα ανεπανάληπτο… μπάχαλο στην άμυνα της Ρεάλ, ο Σέρτζιο Ράμος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με τη Μπάγερν να αγωνίζεται με δέκα παίκτες καθώς στο 83’ αποβλήθηκε (με αυστηρή κίτρινη κάρτα) ο Βιδάλ. Και εκεί, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, μίλησε πάλι ο Κριστιάνο που πέτυχε το 99ο γκολ του στο Champions League. Ωστόσο όταν ο Σέρχιο Ράμος έκανε το γέμισμα προς την περιοχή της Μπάγερν, ο Ρονάλντο ήταν σε θέση οφσάιντ… Αυτό ήταν. Εκεί η Μπάγερν βρέθηκε στα σχοινιά. Ο Μαρσέλο σέρβιρε στον Κριστιάνο το τρίτο του γκολ ενώ λίγο μετά ο Ασένσιο έβαλε το πιο ωραίο γκολ της βραδιάς, περνώντας τους πάντες…

Ο Κριστιάνο ισοφαρίζει
Ο Κριστιάνο πανηγυρίζει την ισοφάριση
Πρόκριση για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Λέστερ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και η πρόκριση πήγε στους Ισπανούς που είχαν νικήσει 2-1 στον πρώτο αγώνα. Ο Σαούλ Νίγκεζ άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 61’ ο Βάρντι ισοφάρισε για την αγγλική ομάδα. Το αποτέλεσμα σαφώς αδικεί τη Λέστερ που, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε ασφυκτικά την Ατλέτικο που, ουσιαστικά περιορίστηκε να κλειστεί ώστε να υπερασπιστεί το σκορ της πρόκρισης.

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν την πρόκριση
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν την πρόκριση

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...