280
H Μπιγιόνσε -σε βίντεο- καλεί τους τηλεθεατές να δώσουν όσα χρήματα μπορούν για τους συνανθρώπους τους | Hand in Hand

Τουλάχιστον 44 εκατ. δολάρια στον τηλεμαραθώνιο για τα θύματα των Χάρβεϊ και Ιρμα

Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2017, 22:23
H Μπιγιόνσε -σε βίντεο- καλεί τους τηλεθεατές να δώσουν όσα χρήματα μπορούν για τους συνανθρώπους τους
|Hand in Hand

Τουλάχιστον 44 εκατ. δολάρια στον τηλεμαραθώνιο για τα θύματα των Χάρβεϊ και Ιρμα

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2017, 22:23

Ο τηλεμαραθώνιος που διοργανώθηκε για τη στήριξη των θυμάτων των κυκλώνων Χάρβεϊ και Ιρμα και με τη συμμετοχή μιας πλειάδας αστέρων της σόουμπιζ είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το σπουδαίο ποσό

Περισσότεροι από 130 διάσημοι όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μπιγιονσέ, η Οπρα Γουίνφρεϊ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Τομ Χανκς, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και η Σερ ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν, απάντησαν στα τηλεφωνήματα των πολιτών και απηύθυναν έκκληση για προσφορά δωρεών για τους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ότι οι τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας παρέμεναν ανοικτές και μετά το πέρας του τηλεμαραθωνίου.

Η όλη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε μέσω μιας εκπομπής διάρκειας μιας ώρας που προβλήθηκε ζωντανά την Τρίτη το βράδυ στα τέσσερα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ όπως και στους κυριότερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αμερικανικοί κολοσσοί κι επιχειρηματίες πρωτοστάτησαν επίσης στην προσπάθεια: η Apple ανακοίνωσε ότι δωρίζει το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων στις οργανώσεις αρωγής που πρόκειται να επωφεληθούν από τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τίτλο «Hand in Hand».

https://www.youtube.com/watch?v=4MkC65emkG4

Ο τεξανός επιχειρηματίας Μάικλ Ντελ, που έχει ήδη κάνει μια δωρεά 36 εκατομμυρίων δολαρίων για τα θύματα του Χάρβεϊ, προσέφερε επιπλέον 10 εκατομμύρια στον τηλεμαραθώνιο.

Η Μπιγιόνσε, που εμφανίστηκε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, όπως έγραψε το ΑΜΠΕ, μίλησε για την επείγουσα ανάγκη που υπάρχει για την προσφορά προμηθειών στη γενέτειρά της, το Χιούστον, που επλήγη από τον Χάρβεϊ.

hand-in-hand-hurricane-relief-telethon-1

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια εκδήλωση για τη στήριξη των θυμάτων του κυκλώνα Χάρβεϊ, μια φιλανθρωπική συναυλία στο Οστιν, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας, όπου θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες όπως ο τραγουδιστής της κάντρι Γουίλι Νέλσον, ο Πολ Σάιμον, η Μπόνι Ράιτ και ο Λέον Μπρίτζες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...