187
O Δημήτρης Παπαιωάννου έχει μπει στην τελική ευθεία για το νέο του έργο που θα κάνει και αυτό παγκόσμια περιοδεία | Julian Momert

To νέο έργο που ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου για το 2017

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2016, 12:35
O Δημήτρης Παπαιωάννου έχει μπει στην τελική ευθεία για το νέο του έργο που θα κάνει και αυτό παγκόσμια περιοδεία
|Julian Momert

To νέο έργο που ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου για το 2017

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2016, 12:35

Η νέα του δημιουργία που θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2017, είναι το επόμενο βήμα μετά το «Still Life» με το οποίο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο ο Δημήτρης Παπαϊωάννου πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία στις σημαντικότερες σκηνές του κόσμου. Το «Still Life» είχε κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2014, ακριβώς τρία χρόνια πριν την άφιξη του νέου έργου δηλαδή.

Στην ανακοίνωση για τις ακροάσεις, αναφέρεται πως ζητούνται άντρες ερμηνευτές από 18 μέχρι 45 ετών σε άριστη φυσική κατάσταση. Η ανακοίνωση απευθύνεται σε χορευτές, ηθοποιούς, ακροβάτες, εκπαιδευμένους στην κίνηση. Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά,  οι παραστάσεις θα γίνουν τον Μάιο στην Αθήνα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για περιοδεία του έργου εκτός Ελλάδας στο 2017 και 2018. Εργαστήρια προετοιμασίας του έργου θα γίνουν το φθινόπωρο του 2016 και οι πρόβες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2017.

Σημειώνουμε πως από τον Οκτώβριο του 2015 και με αφετηρία το Παρίσι και το Théâtre de la Ville το «Still Life» ταξίδεψε σε Μπορντό, Αμβέρσα, Σάο Πάολο, Σαντιάγκο, Βελιγράδι και αλλού, ενώ θα ακολουθήσει το Μονπελιέ τον Ιούλιο και η Σιγκαπούρη τον Αύγουστο. Παράλληλα ταξιδεύει και η «Πρώτη Υλη», σε Βιέννη στα μέσα Ιουνίου και στο Λονδίνο τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...