368
|

Το Λαϊκό είναι εδώ!

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2017, 13:28

Το Λαϊκό είναι εδώ!

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2017, 13:28

Με πατημένα τα 75, κάποιος θα έλεγε ότι το Λαϊκό Λαχείο έχει αρχίσει πια να μπαίνει σε φάση απόσυρσης. Κι όμως, εκείνο επανέρχεται στο προσκήνιο με μπόλικη ορμή και φρεσκάδα και δείχνει ικανό να μείνει για άλλα 300 (τουλάχιστον) χρόνια. Με μια σταθερή πορεία που ξεκίνησε από το 1941, μιλάμε για ένα από τα πλέον παραδοσιακά και ιστορικά παιχνίδια. Κι αντί για ρυτίδες, αυτό μας φανερώνεται νεαρότατο και μάλιστα σε prime time αφού κληρώνει κάθε Τρίτη βράδυ από τον ΑΝΤ1.

Συνήθως, το Λαϊκό πωλείται σε πεντάδες κάθε μία από τις οποίες διαθέτει 5 τεμάχια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο κάθε παίκτης δεν μπορεί να αγοράσει και μεμονωμένα τεμάχια για να συμμετάσχει στην κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα και το Λαϊκό Λαχείο έχει φροντίσει να δικαιώσει τις προσδοκίες όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι τόσο τα μεγάλα κέρδη όσο και οι πολλές κατηγορίες κερδών σε κάθε κλήρωση. Σε κάθε παιχνίδι κερδίζουν πάνω από 30.000 λαχνοί με ελάχιστο κέρδος τα 10 ευρώ στην πεντάδα Οι αριθμοί λένε και σε αυτήν την περίπτωση την αλήθεια: Το 2016 μοίρασε στους νικητές περισσότερα από 68 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο κέρδος ενός μόνο τεμαχίου (1/5 της πεντάδας) ήταν €2.700.000. Για το 2017, μέχρι τώρα έχει μοιράσει περισσότερα από 20.000.000 ευρώ σε 18 κληρώσεις.

OPAP LAIKO 26s (0-00-23-14)

Το μόνο πρόβλημα μέχρι τώρα ήταν η κάπως περιορισμένη του διανομή. Μέχρι σήμερα το λαχείο είχε περιορισμένη διανομή και υπήρχαν ολόκληροι νομοί που δεν μπορούσε να το βρει κάποιος. Από τον Μάιο του 2017 και την αναδιοργάνωση των διαδικασιών διανομής όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν. Οι παίκτες όχι μόνο μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Λαχείο μέσω των λαχειοπωλών και των πρακτορείων ΟΠΑΠ , αλλά κάτι τέτοιο είναι δυνατό μέχρι και την τελευταία μέρα της κλήρωσης .

Με τις πιθανότητες κέρδους να είναι περισσότερες από πολλά αντίστοιχα παιχνίδια, τώρα πλέον  όλοι μπορούν να βρουν εύκολα το λαχείο τους και να ελπίζουν σε κάποιο από τα χιλιάδες έπαθλα που κληρώνει. Προσοχή μόνο στο πλυντήριο για να μην την πατήσετε κι εσείς όπως οι πρωταγωνιστές  της ταινίας “Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι”…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...