199
Το μπουφάν και το μήνυμα που προκάλεσε συζητήσεις | twitter

Το μπουφάν της Μελάνια Τραμπ και το μήνυμα στην πλάτη του

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 23:45
Το μπουφάν και το μήνυμα που προκάλεσε συζητήσεις
|twitter

Το μπουφάν της Μελάνια Τραμπ και το μήνυμα στην πλάτη του

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 23:45

Το μπουφάν που φορούσε η Μελάνια Τραμπ στην αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στα σύνορα με το Μεξικό προκάλεσε κατάπληξη και πολλά ερωτηματικά για το τι ήθελε να πει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τη φράση που ήταν γραμμένη στην πλάτη του: “Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;”

Η Μελάνια Τραμπ πήρε το αεροπλάνο για το Μακάλεν του Τέξας ντυμένη με ένα χακί μπουφάν –μάρκας Zara σύμφωνα με την Daily Mail– στο πίσω μέρος του οποίου ήταν γραμμένο, με μεγάλα λευκά γράμματα, το επίμαχο σύνθημα.

Κατά την άφιξή της στο Τέξας, η πρώτη κυρία είχε πλέον βγάλει το ελαφρύ μπουφάν, αλλά οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είχαν ήδη πάρει φωτιά.

“Δεν πρόκειται για φάρσα. Η Μελάνια Τραμπ φορούσε ένα σακάκι με τη φράση “δεν με νοιάζει” για να πάει στα κέντρα κράτησης παιδιών. Είμαι άναυδος”, σχολίασε στο Twitter ο Ζακ Πετκάνας, που πρόσκειται στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Στο Twitter, τα ερωτηματικά πλήθαιναν, όπως και οι κάθε λογής εξηγήσεις. Ορισμένοι αναρωτιούνταν αν επρόκειτο για ένα μήνυμα προς τον… σύζυγό της.

Η εκπρόσωπος της πάντως, η Στέφανι Γκρίσαμ, διαβεβαίωσε ότι “δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα”. “Είναι απλώς ένα μπουφάν (…) Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της”, είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...