215
Aπό τις αρχές του 2018 στις εισόδους των σταθμών των μέσων σταθερής τροχιάς θα περιπολούν αστυνομικοί | INTIMEnews

Το πήραν απόφαση! Αστυνομικοί θα φρουρούν σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 14:50
Aπό τις αρχές του 2018 στις εισόδους των σταθμών των μέσων σταθερής τροχιάς θα περιπολούν αστυνομικοί
|INTIMEnews

Το πήραν απόφαση! Αστυνομικοί θα φρουρούν σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 14:50

Χρειαζόταν άλλη μία καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων -αυτή τη φορά στον σταθμό του Μετρό, «Πανεπιστήμιο»– για να το πάρουν απόφαση στην κυβέρνηση. Η λύση προφανής, έστω και αν δεσμεύει δυνάμεις και μέσα που θα μπορούσαν να καλύψουν άλλες ανάγκες ασφαλείας. Ο κύβος ερρίφθη και πλέον την ευθύνη της φύλαξης των σταθμών αναλαμβάνει επισήμως η ΕΛ.ΑΣ.

Για το σκοπό αυτό επιστρατεύεται δύναμη περίπου 200 αστυνομικών η οποία θα τεθεί σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα από τις αρχές του επόμενου έτους.

259001
Το ποτήρι φαίνεται ότι ξεχύλισε μετά την καταστροφική επέλαση των κουκουλοφόρων την Πέμπτη το απόγευμα στον σταθμό «Πανεπιστήμιο» / INTIMEnews

Η απόφαση ανακοινώθηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών, Νίκο Τόσκα και Χρήστο Σπίρτζη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που αφαιρούσε μεγάλες ποσότητες εκποιήσιμου τροχαίου υλικού από σιδηροδρομικούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

236459
Tα μέτρα προστασίας θα επεκταθούν σταδιακά και στα αμαξοστάσια/ INTIMEnews

Από τους δύο υπουργούς δεν έλειψαν οι αιχμές για τις εταιρείες σεκιούριτι που είχαν αναλάβει την προστασία των σταθμών, καθώς όπως ελέχθη, αποδείχθηκε ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν γινόταν ούτε καν χρήση των καμερών με τις οποίες ήταν εξοπλισμένοι οι σταθμοί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...