163
|

Το απίστευτο βίντεο της Euroleague με τον ράπερ – Σπανούλη

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2017, 17:55

Το απίστευτο βίντεο της Euroleague με τον ράπερ – Σπανούλη

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2017, 17:55

Κάθε χρόνο, οι άνθρωποι της Euroleague κάνουν ότι μπορούν για να μας εκπλήξουν. Τα σποτάκια τους εντυπωσιάζουν και «ζεσταίνουν» τους φίλους του μπάσκετ ενόψει των πρώτων αγώνων.

Στο φετινό βίντεο που δημιούργησαν οι άνθρωποι του τμήματος μάρκετινγκ και προώθησης της διοργάνωσης, παρελαύνουν τα μεγαλύτερα «αστέρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και όχι απλά παρελαύνουν αλλά όλοι τους μεταμορφώνονται και σε… ράπερ.

Σέρχι Ροντρίγκεθ, Εντγκάρας Ουλανόβας, Βασίλης Σπανούλης, Λούκα Ντόντσιτς, Μπράιαντ Ντάνστον, Ανταμ Χάνγκα, Κρις Σίνγκλετον, Άντριου Γκάουντλοκ, Νόρις Κόουλ και Τζέισον Γκρέιντζερ πρωταγωνιστούν στο νέο βίντεο της διοργάνωσης με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ένας από τους εν ενεργεία θρύλους της Euroleague καλεί τους αντιπάλους του να του πάρουν το στέμμα του βασιλιά, ο Ντόντσιτς του… απαντά ότι έχει όλα τα χρόνια μπροστά του να τα καταφέρει, ο Ντατόμε αφού ξυρίζει το μούσι του, θυμίζει σε όλους ότι όποιος θέλει τα πρωτεία πρέπει να τα πάρει από εκείνον και τη Φενέρ, ενώ ο Κρις Σίνγκλετον δηλώνει έτοιμος να καρφώσει σε όλες τις μπασκέτες της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...