174
Ολα έτοιμα για το τελευταίο αντίο στη σπουδαία τραγουδίστρια | Cranberries

Στην Ιρλανδία η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2018, 23:59
Ολα έτοιμα για το τελευταίο αντίο στη σπουδαία τραγουδίστρια
|Cranberries

Στην Ιρλανδία η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2018, 23:59

Η  τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries, Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν, η οποία απεβίωσε τη Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών, θα κηδευτεί την προσεχή Τρίτη στην Ιρλανδία. Αυτό έγινε γνωστό από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν, μια πόλη που βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκε το δημοφιλές συγκρότημα της ροκ μουσικής.

Μετά την τελετή θα ακολουθεί η «ταφή παρουσία μονάχα της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων σε ένα δελτίο Τύπου.

Το κοινό θα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ του Λίμερικ, από τις 12.30 έως τις 16.00, και «η σορός της εκλιπούσας θα μεταφερθεί στον οίκο κηδειών Cross, στο Μπαλινίτι, στην κομητεία Λίμερικ, τη Δευτέρα, από τις 16.00» τοπική ώρα.

Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint-Ailbe, χωρητικότητας 200 ατόμων, θα μπορούν να προσέλθουν «αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι» της θανούσας. Ζήτησαν από τα ΜΜΕ να μην εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού ή στον προαύλιο χώρο, επισημαίνοντας ότι θα οριστεί ένας χώρος για τους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...