298
|

Τι συνέβη στον Τζόνι Ντεπ; Σκιά του εαυτού του ο διάσημος ηθοποιός [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2018, 11:28

Τι συνέβη στον Τζόνι Ντεπ; Σκιά του εαυτού του ο διάσημος ηθοποιός [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2018, 11:28

Αυτός είναι ο Τζόνι Ντεπ; Το ερώτημα αυτό βγήκε από τα χείλη εκατομμυρίων θαυμαστών/τριών του διάσημου ηθοποιού μετά την αποκαρδιωτική εικόνα του που έκανε το γύρο των social media.

Μια  φωτογραφία του στο Instagram, όπου πόζαρε με θαυμάστριές του στην Αγία Πετρούπολη, στάθηκε αφορμή για ένα όργιο φημομολογιών και εκτιμήσεων σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη ρωσική πόλη στο πλαίσιο των συναυλιών που δίνει με την μπάντα του «The Hollywood Vampires» (φωτογραφίες κάτω).

Canada the other night

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

DU92korVwAA4ZqA

Για τη διαμονή του επέλεξε το ξενοδοχείο  Four Seasons και μετά τη συναυλία τον επισκέφθηκαν εκεί οι ρωσίδες θαυμάστριές του.

feedme.id-johnnyy-depp
Η εικόνα αυτή του Τζόνι Ντεπ φαίνεται ότι μένει ως γλυκιά ανάμνηση

Οι φωτογραφίες όμως που αναρτήθηκαν στο Instagram, έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται αν ο αγαπημένος τους ηθοποιός είναι άρρωστος, καθώς η εικόνα του δεν θύμιζε σε τίποτα πια τον γοητευτικό Τζόνι του παρελθόντος.

johnny-depp2_0

Το σπινθηροβόλο βλέμμα του πειρατή Τζακ Σπάροου (από το σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής») είχε χαθεί, ακόμα και η χαρακτηριστική μελαγχολικότητα που τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσα στους άλλους γόηδες του Χόλιγουντ, είχε δώσει τη θέση της σε μία κουρασμένη, ασθενική όψη.

r0_0_640_640_w1200_h678_fmaxjohnny-depp5

Εμφανώς αδυνατισμένος – στα όρια του αποστεωμένου- και καταβεβλημένος, με τα σημάδια του χρόνου (και των καταχρήσεων) φανερά πια στο πρόσωπό του, ο χολιγουντιανός σταρ προκάλεσε με τη συγκεκριμένη εμφάνισή του πλήθος σχολίων στα social media σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

johnny-depp_0

«Νομίζω ότι ο ήρωάς μου είναι άρρωστος» έγραψε κάποιος στο Facebook, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...