198
O Αντώνης Κανάκη στο πλατό του «Ράδιο Αρβύλα» που επιστρέφει σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 | YouTube

Τι σημαίνει η συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 έως το 2021

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 17:46
O Αντώνης Κανάκη στο πλατό του «Ράδιο Αρβύλα» που επιστρέφει σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1
|YouTube

Τι σημαίνει η συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 έως το 2021

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 17:46

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη έως το 2021 ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο εκ των παρουσιαστών εδώ και χρόνια του πολύ επιτυχημένου σατιρικού σόου «Ράδιο Αρβύλα», θα έχει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση και το ύφος της νυχτερινής ζώνης του καναλιού.

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021. Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της. Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για τον γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική.

» Τέλος, το πολυαναμενόμενο “Ράδιο Αρβύλα”, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...