338
|

Τι έκανε ο Παναγιώταρος στην πρεσβεία του Πακιστάν; [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2017, 13:50

Τι έκανε ο Παναγιώταρος στην πρεσβεία του Πακιστάν; [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2017, 13:50

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι κάπως έτσι θα ξεκινούσε ένα ανέκδοτο: «πάει ένας χρυσαυγίτης στην πρεσβεία του Πακιστάν για τσάι και χαλαρή κουβέντα». Κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι τα εγχειρίδια του Γκέμπελς έχουν αρκετές αναφορές στους πλάγιους τρόπους προσέγγισης του εχθρού. Και κάποιος τρίτος ίσως θα σχολίαζε ότι η Χρυσή Αυγή κάνει μια ύστατη προσπάθεια να δημιουργήσει ένα προσωπείο δημοκρατικού κοινοβουλευτικού κόμματος κρύβοντας το πραγματικό της πρόσωπο.

Το σίγουρο είναι ότι η συνάντηση του χρυσαυγίτη βουλευτή, Ηλία Παναγιώταρου με τον πρεσβευτή του Πακιστάν σε εκδήλωση της πακιστανικής πρεσβείας εμπεριέχει έντονα στοιχεία σουρεαλισμού. Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κάποιος τις χαλαρές δηλώσεις του Παναγιώταρου και του πακιστανού πρεσβευτή την στιγμή που άπαντες γνωρίζουν τις απόψεις του νεοναζιστικού κόμματος για τους ανθρώπους από την συγκεκριμένη χώρα. Οι βουλευτές του κόμματος άλλωστε έχουν αποκαλέσει πολλές φορές «ανθρώπινα σκουπίδια» τους μετανάστες από χώρες σαν το Πακιστάν.

Η συνάντηση πάντως κρύβει σοβαρά ερωτήματα και για το σκεπτικό των ανθρώπων της πακιστανικής πρεσβείας. Μην ξεχνάμε ότι ένας συμπατριώτης τους, ο 25χρονος εργάτης Σαχζάτ Λουκμάν είχε βρει τραγικό θάνατο, δολοφονημένος από τα μαχαίρια δύο καταδικασμένων μελών της Χρυσής Αυγής.

Σε ότι έχει να κάνει με την συζήτηση, ο πακιστανός διπλωμάτης μίλησε για «αγώνα της Χρυσής Αυγής» που την έχει φτάσει «τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή». Απευθυνόμενος μάλιστα στον Ηλία Παναγιώταρο, ο πακιστανός διπλωμάτης τον ρωτά αν βλέπει «φως για συνεργασία ώστε να σταματήσουμε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος από την πλευρά του τόνισε ότι σκοπός της επίσκεψής του στην πρεσβεία του Πακιστάν ήταν «να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις» μεταξύ των δύο χώρων…

Αυτή η παράξενη συνάντηση πάντως δεν φαίνεται να ήταν τυχαία. Είχε προηγηθεί το ραντεβού του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον πρεσβευτή του Πακιστάν. Σύμφωνα με την αγγλόφωνη ιστοσελίδα pakistantoday.com, ο Καλίντ Ουσμάν Καϊσέρ πήγε στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής για να συζητήσουν για τις ρατσιστικές επιθέσεις κατά Πακιστανών, καθώς πρόσφατα υπήρξαν δύο νέες επιθέσεις.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το επίσημο κόμμα δεν έκανε την παραμικρή ανακοίνωση για την συνάντηση…

xryaugib
Ο Μιχαλολιάκος με τον πακιστανό πρέσβη

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...