237
|

Τι ήταν το μπλε χάπι που πήρε ο Μέσι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό;

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2017, 16:00

Τι ήταν το μπλε χάπι που πήρε ο Μέσι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό;

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2017, 16:00

Ηταν μόλις το 10ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό. Με το σκορ στο 0-0 και την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να «σπάσει» την πολυπρόσωπη άμυνα της ελληνικής ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι σκύβει, βγάζει από την κάλτσα του ένα μικροσκοπικό χάπι και το βάζει στο στόμα του.

Φυσικά, η κίνησή του καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έκανε γρήγορα τον γύρο του Διαδικτύου. Οπως ήταν λογικό, πολλοί θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς ήταν αυτό που μάσησε ο Αργεντινός, διότι δεν είναι μια εικόνα που συνηθίζουμε να βλέπουμε. Ειδικά, δε, αν αφορά τον Μέσι, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

2017-10-18T200954Z_1739405976_RC190E526490_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-FCB-OLY
O Μέσι σκόραρε με απευθείας φάουλ. Λέτε να τον βοήθησε το χάπι;

Το Radio Catalunya ανέφερε πως ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα έλαβε ένα συνηθισμένο δισκίο γλυκόζης για τις ναυτίες του. Οταν ρωτήθηκε σχετικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, απάντησε κάτι ανάλογο, λέγοντας πως «δεν ξέρω αν πήρε χάπι γλυκόζης, όμως αν τον βοήθησε να σκοράρει, ας πάρει και άλλα. Γνωρίζω ότι οι παίκτες παίρνουν τέτοια χάπια».

Ενας δημοσιογράφος μάλιστα εξήγησε τον λόγο που ο Μέσι πήρε το συγκεκριμένο χάπι στην αρχή του ματς. «Πριν από τα πρώτα 15 λεπτά μιας σωματικής προσπάθειας, οι μύες είναι περισσότερο δεκτικοί».

Γεγονός πάντως είναι ότι ο Μέσι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από τα συμβατικά βοηθήματα που λαμβάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ακόμα και αν κάποιοι επιμένουν ότι ο Λίο δεν είναι σαν τους άλλους, δεν είναι καν από τον πλανήτη μας…

Μπορεί ένα βίντεο να χωρέσει τα 100 γκολ του Μέσι στην Ευρώπη;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...