228
|

Τι είπαν Μητσοτάκης και Φέρχοφσταντ – Συναντήσεις με Ταγιάνι, Ραϊμόντι

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 14:57

Τι είπαν Μητσοτάκης και Φέρχοφσταντ – Συναντήσεις με Ταγιάνι, Ραϊμόντι

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 14:57

Λίγο πριν μιλήσει στη Συνέλευση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σειρά επαφών στο Στρασβούργο με τον τον επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Γκι Φέρχοφσταντ, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τoυ ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Νωρίτερα το πρωί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι (φωτογραφίες κάτω) και τον πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γκουίντο Ραϊμόντι.

251957251958

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Ραιμόντι (φωτογραφίες κάτω) εξετάστηκαν πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει στενότερη συνεργασία μεταξύ του ελληνικού δικαστικού συστήματος και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ έγινε αναφορά σε  υποθέσεις του Δικαστηρίου που αφορούν την Ελλάδα.

251956251954Εμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της καθυστέρησης στη απονομή δικαιοσύνης στη χώρα μας, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εκφράζει την αποφασιστικότητά του για την αντιμετώπιση αυτού του χρόνιου προβλήματος.

Ακολούθησε η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Γκι Φερχόφσταντ (φωτογραφίες κάτω), με τον οποίο συζήτησαν για την ευρύτερη αρχιτεκτονική της Ευρώπης.

251965251966

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...