315
Το 2016 η δημοφιλής σειρά ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν, μετά τη δολοφονία όμως, παραμένει αβέβαιο αν θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στο Μεξικό | Στη φωτογραφία ο εκ των πρωατωνιστών της σειράς Pedro Pascal /Netflix

Τα καρτέλ του Μεξικού σκότωσαν μέλος της παραγωγής του Narcos;

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2017, 16:56
Το 2016 η δημοφιλής σειρά ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν, μετά τη δολοφονία όμως, παραμένει αβέβαιο αν θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στο Μεξικό
|Στη φωτογραφία ο εκ των πρωατωνιστών της σειράς Pedro Pascal /Netflix

Τα καρτέλ του Μεξικού σκότωσαν μέλος της παραγωγής του Narcos;

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2017, 16:56

Όταν η πραγματικότητα συναντά τη μυθοπλασία… Οπως όλα τα στοιχεία συνηγορούν, ο υπεύθυνος εξωτερικών γυρισμάτων της δημοφιλέστατης αστυνομικής σειράς Narcos του Netflix,  Κάρλος Μουνιόζ Πορτάλ (η οποία έχει ως θέμα της τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τη δράση των καρτέλ ναρκωτικών) έπεσε θύμα της μεξικανικής μαφίας, ενώ αναζητούσε για λογαριασμό των παραγωγών της σειράς, κατάλληλες τοποθεσίες για τη συνέχιση των γυρισμάτων στο Μεξικό.

«Πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Carlos Munoz Portal, ενός αξιοσέβαστου συνεργάτη… Διαβιβάζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Τα γεγονότα που περιβάλλουν τον θάνατό του είναι ακόμη άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση των υπευθύνων της τηλεοπτικής πλατφόρμας Netflix.

Το άψυχο σώμα του Πορτάλ βρέθηκε τη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή κοντά στα όρια της πολιτείας Χιντάλγκο και όπως διαπιστώθηκε, έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες. Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση για τις συνθήκες θανάτου του, ούτε για τα κίνητρα των δραστών της δολοφονίας του, σύμφωνα όμως με όλες τις εκτιμήσεις πιθανολογείται ότι είναι ένα ακόμη θύμα του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

Ο 37χρονος έμπειρος location manager είχε δουλέψει κατά καιρούς σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές όπως τα «Sicario», «Spectre» (η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ), «Fast & Furious» και «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον, και βρισκόταν στο Μεξικό για να φωτογραφήσει περιοχές κατάλληλες για τη συνέχιση των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς, η οποία αποτελεί πλέον παγκόσμια επιτυχία.

Η τέταρτη σεζόν του Narcos επικεντρώνεται στο καρτέλ Χουάρες του Μεξικού και όλοι αναρωτιούνται αν ο Κάρλος έπεσε θύμα των ίδιων των καρτέλ ναρκωτικών που λυμαίνονται τα τελευταία χρόνια τη χώρα. Συμφωνα με επίσημα στοιχεία, τον περασμένο Μάιο οι δολοφονίες στο Μεξικό σημείωσαν νέο ρεκόρ, φθάνοντας τις 2.816 ή αλλιώς 70 την ημέρα, τις περισσότερες από τότε που έχει αρχίσει η επίσημη καταγραφή από τις αρχές της χώρας.

Το Νarcos στην τέταρτη σεζόν του εκτυλίσσεται στο Μεξικό, ωστόσο ήδη η νέα έξαρση της εγκληματικότητας έχει υποχρεώσει τους συντελεστές πολλών άλλων παραγωγών να αλλάξουν τοποθεσία ή και να ακυρώσουν τα γυρίσματά τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...