148
O Nίκος Παππάς με τον Φιοντόρ Γιουρτσίχιν | Twitter

Συνάντηση Παππά με τον πόντιο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γραμματικόπουλο

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2018, 23:01
O Nίκος Παππάς με τον Φιοντόρ Γιουρτσίχιν
|Twitter

Συνάντηση Παππά με τον πόντιο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γραμματικόπουλο

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2018, 23:01

Συνάντηση με τον πόντιο κοσμοναύτη, Θεόδωρο Γραμματικόπουλο (Φιοντόρ Γιουρτσίχιν), είχε την Παρασκευή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Σήμερα είχα την τιμή να υποδεχθώ στο υπ. ΨΗΠΤΕ τον Πόντιο κοσμοναύτη Φιοντόρ Γιουρτσίχιν, ο οποίος έχει τιμηθεί με την ανώτατη διάκριση του ‘Ήρωα’ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και με το παράσημο του Τάγματος του Φοίνικα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είχαμε πολλά να συζητήσουμε!» ανέφερε ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter.

Το περασμένο έτος ο υπουργός ανακοίνωσε την ίδρυση του Ελληνικού Οργανισμού Διαστήματος. «Ανοίγεται ένα τεράστιο πεδίο που θα σηματοδοτήσει το πέρασμα της χώρας σε μία δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Οπως χαρακτηριστικά είχε σημειώσει ο κ. Παππάς, «συμμετέχουμε στο διάλογο που έχει ανοίξει για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων στον χώρο του διαστήματος», προσθέτοντας ότι «πρέπει να κοιτάμε προς το μέλλον και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας (…) Η Ελλάδα καλείται να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που έχει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...