830
Η Αντέλ καταφθάνει στο Γουέμπλεϊ στις 28 Ιουνίου, για να δώσει μία από τις τελευταίες συναυλίες της | Gareth Cattermole/Getty Images for September Management/Ideal Images

Συγκλόνισε η Αντέλ στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2017, 14:26
Η Αντέλ καταφθάνει στο Γουέμπλεϊ στις 28 Ιουνίου, για να δώσει μία από τις τελευταίες συναυλίες της
|Gareth Cattermole/Getty Images for September Management/Ideal Images

Συγκλόνισε η Αντέλ στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2017, 14:26

«Γεια σου Γουέμπλεϊ! Δεν υπήρξα ποτέ τόσο γαμ…μένα φοβισμένη σε όλη τη ζωή μου». Με αυτή τη φράση χαιρέτισε η Αντέλ το κοινό που την παρακολουθούσε γεμάτο ενθουσιασμό και παστωμένο στο Γουέμπλεϊ. Το λονδρέζικο στάδιο δεν υπήρξε ποτέ ιστορία του τόσο γεμάτο. «Είμαι χ…σμένη πάνω μου!». Τα περί τρόμου αφορούν τις πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τέτοια λέει και ενθουσιάζει το φανατικό κοινό της η κάτοχος των 15 βραβείων Γκράμι, που τραγουδάει τα πιο δημοφιλή καψουροτράγουδα της τελευταίας δεκαετίας. Η χημεία της με τον κόσμο στις ζωντανές εμφανίσεις της είναι πράγματι εκπληκτική. Τόσο εκπληκτική που κάνει τους μουσικούς κριτικούς να απορούν γιατί να θέλει να σταματήσει τις περιοδείες.

Η ίδια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία της. Αυτή η παγκόσμια περιοδεία λοιπόν, που γίνεται για το τρίτο άλμπουμ της με τίτλο «25» (2015) κλείνει στο Λονδίνο με τέσσερις μεγάλες συναυλίες στο Γουέμπλεϊ στις 28, 29 Ιουνίου και στις 1,2 Ιουλίου. Ηδη όλα τα εισιτήρια είναι πουλημένα και ήδη οι πωλήσεις έχουν σπάσει τα ρεκόρ για το συγκεκριμένο στάδιο.

Adele performs at Wembley Stadium on June 28, 2017 in London, England.
Συγκλόνισε η Αντέλ τους 98.000 θεατές της στο Γουέμπλεϊ στις 28 Ιουνίου. Εκεί με τέσσερις συναυλίες, ως τις 2 Ιουλίου, ολοκληρώνεται η παγκόσμια περιοδεία της. Η ίδια έχει δηλώσει πως αυτή θέλει να είναι η τελευταία περιοδεία που θα κάνει (Gareth Cattermole/Getty Images for September Management/Ideal Images)

Η Αντέλ σήμερα είναι 29 ετών. Μητέρα μικρού παιδιού και απίστευτα πετυχημένη τραγουδίστρια. Και κουρασμένη από τις περιοδείες. «Θέλω απλώς να τρώω ντελίβερι και να πίνω λευκό κρασί» είπε στους 98.000 θεατές της την πρώτη βραδιά στο Γουέμπλεϊ. «Την Κυριακή θα κάνω αγριάδες, θα καπνίσω, θα πιω ουίσκι!». Τα πιο πάνω τα ανέφερε η βρετανίδα σούπερ σταρ στο πλαίσιο ενός αστείου μονολόγου για τις στερήσεις τις οποίες έχει υποστεί προκειμένου να διατηρήσει τη φωνή της σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Στη συναυλία της 28ης Ιουνίου φορούσε ένα τούλινο κεντημένο μοβ φόρεμα, στενό μέχρι τη μέση κι από κάτω σε στιλ «τούρτα». Ετσι όπως στεκόταν στο κέντρο της κυκλικής σκηνής μόνη της, χωρίς να φαίνονται οι μουσικοί έμοιαζε από ψηλά σαν να είναι κούκλα με χρωματιστό νυφικό στην κορυφή γαμήλιας τούρτας.

«Αυτό το φόρεμα με σφίγγει, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Πάχυνα σε ένα διάλειμμα της περιοδείας…», είπε κάποια στιγμή. Πρόβλημα πάντως δεν φάνηκε, σύμφωνα με τους κριτικούς, στην ένταση και στο μεγαλείο της φωνής της, λόγω κακής αναπνοής.

Singer Adele is pictured near the Grenfell Tower apartment block at Latimer Road in West London, Britain June 15, 2017, in this picture obtained from social media. TWITTER: FOURMEE via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVES
Η βρετανίδα τραγουδίστρια πήγε στις 15 Ιουνίου κοντά στον Πύργο Γκρένφελ για να βοηθήσει όπως μπορεί τους κατοίκους. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω social media (TWITTER: FOURMEE via REUTERS)

Πέρα όμως από την πλακίτσα και τη χαριτωμένη γκρίνια η Αντέλ έκανε αναφορά και στην πολύνεκρη τραγωδία του Πύργου Γκρένφελ. «Αντί να πάτε να γίνετε τύφλα στο μπαρ κάντε δωρεά» πρότεινε στο κοινό και αμέσως μετά τραγούδησε το «Make you feel my love» του Μπομπ Ντίλαν. Οι φαν συγκινημένοι άναψαν τα κινητά και τα κούνησαν ψηλά στον ρυθμό του τραγουδιού.

Η Αντέλ στις 15 Ιουνίου επισκέφθηκε την περιοχή του τραγικού συμβάντος, μίλησε με τους κατοίκους και προσφέρθηκε να βοηθήσει όπως και όσο μπορούσε. Επίσης πήγε η ίδια στις 21 Ιουνίου, απροειδοποίητα, στον Σταθμό Πυροσβεστικής του Τσέλσι για να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες του Πύργου Γκρένφελ, τους οποίους πλέον θεωρεί αληθινούς ήρωες.

Γενικά στη συναυλία υπήρχαν γιγαντοοθόνες, κομφετί, πυροτεχνήματα και διάφορα άλλα εφέ. Αλλά το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα ήταν η ίδια η Αντέλ. Η επαφή της με τον κόσμο. Η συναυλία διήρκεσε δύο ώρες. Από αυτές τη μία τραγουδούσε και την άλλη μιλούσε.

2017-06-21T073524Z_185936930_RC1F8BFCCC80_RTRMADP_3_BRITAIN-FIRE-ADELE
Η Αντέλ πήγε απροειδοποίητα στον Σταθμό Πυροσβεστικής του Τσέλσι στις 21 Ιουνίου για να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες που πάλεψαν με τη φονική φωτιά στον Πύργο Γκρένφελ (London Fire Brigade/Handout via REUTERS)

Σύμφωνα με τους κριτικούς, η Αντέλ είναι μία από τους ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, σούπερ σταρ, που μπορούν να δημιουργήσουν μέσα σε ένα μεγάλο στάδιο ατμόσφαιρα τέτοιας οικειότητας, σαν να βρίσκονται στο υπνοδωμάτιό τους.

Στο τέλος της συναυλίας έκλαψε. «Ισως να μη σας ξαναδώ σε ζωντανή συναυλία αλλά θα το θυμάμαι για πάντα αυτό που έγινε σήμερα» είπε και από τα μάτια της ανάβλυζαν τα δάκρυα. «Αλλά από Δευτέρα θα είμαι μόνο μαμά, δεν βλέπω τη γ…μημένη ώρα!».

Σύμφωνα με δηλώσεις της στο περιοδικό Vanity Fair τον περασμένο Δεκέμβριο, η Αντέλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ψυχικά και σωματικά από τις ζωντανές εμφανίσεις και δεν θα την πείραζε καθόλου να αποσυρθεί. «Αν κάνω τώρα περιοδεία είναι μόνο και μόνο για να βλέπω τον κόσμο. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Όμως το άγχος είναι τρομερό. Δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω τις ηχογραφήσεις αλλά αυτή η περιοδεία θέλω να είναι η τελευταία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...