174
Ολα συνέβησαν στο ετήσιο πανηγύρι του Σόρντορφ | Stuttgart Festival

Συμπλοκές σε φεστιβάλ κοντά στη Στουτγάρδη – Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2017, 21:00
Ολα συνέβησαν στο ετήσιο πανηγύρι του Σόρντορφ
|Stuttgart Festival

Συμπλοκές σε φεστιβάλ κοντά στη Στουτγάρδη – Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2017, 21:00

Οι συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και νεαρών, κυρίως μεταναστών κατέληξαν σε κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Αστυνομία.

Ενας 20χρονος Ιρακινός που έχει ζητήσει άσυλο στη Γερμανία φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής ενώ τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, τρεις Αφγανοί ηλικίας από 18 έως 20 ετών κράτησαν παρά τη θέλησή της μια 17χρονη και την θώπευσαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, τον Ρόλαντ Αϊζελε.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν, όμως οι δικαστικές αρχές δεν διέταξαν την προφυλάκισή τους, εν αναμονή της έρευνας που είναι σε εξέλιξη, πρόσθεσε ο Αϊζελε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Σόρντορφ, την κοινότητα όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας κάνει λόγο για τρεις σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι στιγμής αλλά ο εκπρόσωπος έκανε έκκληση στις γυναίκες που ενδεχομένως έπεσαν θύματα να ενημερώσουν τις Αρχές. «Πολλοί άνθρωποι αλλοδαπής προέλευσης μετείχαν σε αυτές τις ομάδες, όμως δεν ήταν αποκλειστικά ξένοι», υπογράμμισε αναφερόμενος στους νέους που κατηγορούνται ότι υποκίνησαν τα επεισόδια.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι δεν είναι σε θέση να πει πόσοι από τους δράστες ήταν μετανάστες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...