283
Στιγμιότυπο από κοινή άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και ΗΠΑ στα Μέγαρα | ΓΕΕΘΑ

Επική ανακοίνωση από τον δήμο Αριστοτέλη: Προσέξτε μην περάσετε τους κομάντο για μετανάστες!

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2017, 11:16
Στιγμιότυπο από κοινή άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και ΗΠΑ στα Μέγαρα
|ΓΕΕΘΑ

Επική ανακοίνωση από τον δήμο Αριστοτέλη: Προσέξτε μην περάσετε τους κομάντο για μετανάστες!

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2017, 11:16

«Προσέξτε μην τους περάσετε για παράτυπους μετανάστες». Την προειδοποίηση αυτή απευθύνει σε ανακοίνωση προς τους κατοίκους ο δήμος Αριστοτέλη εν όψει άσκησης ανορθόδοξου πολέμου από τις Ενοπλες Δυνάμεις!

Η δημοτική αρχή ζητεί τη συνεργασία των δημοτών με τους υπευθύνους του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου, για  την ομαλή διεξαγωγή της στρατιωτικής άσκησης από την Πέμπτη 07-12-2017 έως την Πέμπτη 13-12-2017, στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού.

Μεταξύ άλλων εφιστά την προσοχή των κατοίκων να μην μπερδέψουν τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων με παράτυπους μετανάστες και μην τους δίνουν τροφή και νερό, καθώς κάτι τέτοιο αντιβαίνει στον σκοπό της άσκησης, και να μην τους βοηθούν στις μετακινήσεις τους. Ιδιαίτερη προσοχή ζητεί από τους κυνηγούς της περιοχής, ώστε να μην πλησιάσουν την περιοχή της άσκησης, αν και όπως διευκρίνιζεται, στην άσκηση δεν θα χρησιμοποιηθούν πραγματικά πυρά.

Αναλυτικά η ενημέρωση προς τους κατοίκους των παραπάνω π εριοχών έχει ως εξής:

Ενημέρωση Κοινού:

  • Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.
  • Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.
  • Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:
  • Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.
  • Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.
  • Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...