279
Η Μαντόνα έβγαινε με τον ράπερ Tupac, εκείνος τη χώρισε με ένα γράμμα και το γράμμα αυτό θα δημοπρατηθεί | EPA/FRANCK ROBICHON

«Στο σφυρί» γράμμα χωρισμού που είχε στείλει ο Tupac στη Μαντόνα

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 11:38
Η Μαντόνα έβγαινε με τον ράπερ Tupac, εκείνος τη χώρισε με ένα γράμμα και το γράμμα αυτό θα δημοπρατηθεί
|EPA/FRANCK ROBICHON

«Στο σφυρί» γράμμα χωρισμού που είχε στείλει ο Tupac στη Μαντόνα

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 11:38

Ακόμα κι αν είσαι η Μαντόνα, έρχονται κάποιες στιγμές που αδυνατείς να κινήσεις τα νήματα. Η σούπερ σταρ της ποπ έχασε λοιπόν μια σημαντική δικαστική διαμάχη, στην οποία είχε εμπλακεί προκειμένου να αποτρέψει μία πρώην φίλη της από το να δώσει για δημοπρασία δύο πολύ προσωπικά της αντικείμενα:  ένα γράμμα χωρισμού που της είχε στείλει ο ράπερ Tupac, όταν οι δυο τους έβγαιναν κρυφά και μια βούρτσα πάνω στην οποία υπάρχουν ακόμα λίγες πολύτιμες τρίχες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο νεοϋορκέζος δικαστής δεν δικαίωσε τη Μαντόνα στη μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος της Νταρλίν Λατζ, εξηγώντας ότι ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του προκειμένου να ανακτήσει τα προσωπικά της αντικείμενα, είχε περάσει προ πολλού.

Το πολυτιμότερο λάφυρο που πρόκειται να δημοπρατηθεί τον Ιούλιο του 2018, είναι ένα γράμμα χωρισμού, που έγραψε ο Tupac στη Μαντόνα, λέγοντάς της, μεταξύ άλλων, ότι ενώ η ίδια έβγαινε με έναν μαύρο καλλιτέχνη αυτό θα έκανε καλό στην καριέρα της, το δικό του ραπ σινάφι δεν υπήρχε περίπτωση να δει με μεγάλη χαρά το ενδεχόμενο εκείνος να βγαίνει με μία λευκή, και μάλιστα τόσο διάσημη τραγουδίστρια.

Tupac-Shakur

Ο ράπερ, ο οποίος δολοφονήθηκε σε συμπλοκή το 1996, διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη Μαντόνα λίγο καιρό πριν. Μπορεί να ήταν πολύ απόλυτος σε εκείνο το αποχαιρετιστήριο γράμμα του που τώρα πρόκειται να διαβάσει όλος ο κόσμος, αλλά πίσω από τις λέξεις, διακρίνεται και η αγάπη και η τρυφερότητα που έτρεφε για τη ντίβα της ποπ.

Οσο για την ίδια, πήρε πλέον ένα μεγάλο μάθημα: ποτέ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι σε «επιστήθιες» φίλες σου τόσο προσωπικά σου αντικείμενα. Διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσουν να τα βγάλουν «στο σφυρί».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...