164
|

Στη Σούδα Air Force One και Τραμπ [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2018, 10:31

Στη Σούδα Air Force One και Τραμπ [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2018, 10:31

Στην αμερικανική βάση της Σούδας βρέθηκε για λίγες ώρες το προεδρικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ, Air Force One. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ προτίμησε να μην αποβιβαστεί από το αεροπλάνο και τελικά παρά τις προετοιμασίες για την υποδοχή του, ουδείς τον είδε (τουλάχιστον δημοσίως).

«Το Air Force One προσγειώθηκε στο ελληνικό νησί της Κρήτης στις 3:07 τοπική ώρα, περίπου οκτώ ώρες μετά την αναχώρηση από την αεροπορική βάση Bagotville (στο Κεμπέκ του Καναδά). Ο προορισμός μας για ανεφοδιασμό είναι ο κόλπος της Σούδας, όπου φαίνεται να έχει μια όμορφη μεσογειακή βραδιά», αναφέρεται στο τηλεγράφημα της δημοσιογραφικής αποστολής.

journalists-_1-thumb-largejournalists

Το Air Force One έφτασε στην Κρήτη στις 3:07 τα ξημερώματα προσεγγίζοντας το αεροδρόμιο Σούδας από την ανατολική του πλευρά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Αμερικανικής βάσης Σούδας για ανεφοδιασμό και απογειώθηκε από την δυτική πλευρά του αεροδρομίου στις 4:41 τα ξημερώματα, με τελικό προορισμό τη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...