184
Ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του μετρό | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απεργία στα τρένα την Πέμπτη, στάσεις εργασίας έως την Παρασκευή σε ΜΜΜ

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2017, 08:33
Ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του μετρό
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απεργία στα τρένα την Πέμπτη, στάσεις εργασίας έως την Παρασκευή σε ΜΜΜ

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2017, 08:33

Σε σειρά στάσεων εργασίας προχωρούν από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι σε μέσα μεταφοράς.

Το συνδικάτο των εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά αξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και αντιδρά στην απαξίωση των συγκοινωνιών και στην πολύωρη αναμονή στις στάσεις.

Αναλυτικά οι ώρες και οι μέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων:

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου: Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου: Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 πρωί ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: 24ωρη απεργία στον Προαστιακό και στα τρένα. Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Εξαιτίας της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου: Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ από 12:00 έως τις 15:00.