165
Mε την ανακοίνωση της απόφασής του, ο Σταμάτης Μαλέλης επιβεβαίωσε τα σενάρια των τελευταίων ημερών | ΙΝΤΙΜΕnews

Σταμάτης Μαλέλης: Κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2017, 12:04
Mε την ανακοίνωση της απόφασής του, ο Σταμάτης Μαλέλης επιβεβαίωσε τα σενάρια των τελευταίων ημερών
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σταμάτης Μαλέλης: Κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2017, 12:04

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα… Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που σας ανακοινώνω ανοιχτά ότι θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου». Με τα λόγια αυτά ο Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε στους φίλους και συνεργάτες του την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια δείπνου στα Λουτρά της Λέσβου, όπου είχαν προσκληθεί περίπου 30 άτομα. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο τραπέζι, ήξεραν λίγο πολύ τις προθέσεις του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή: «Τα νησιά μας πρέπει να πάνε μπροστά… Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μία δυνατή ομάδα και να χτίσουμε το μέλλον των νησιών μας».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο σύμβουλος ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει εντός 15νθημέρου στη Λέσβο, προκειμένου να έχει συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και να ανακοινώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο την κάθοδό του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...