144
Ο Ιβάν Σαββίδης | Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το κανάλι «Εψιλον»

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 14:46
Ο Ιβάν Σαββίδης
|Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το κανάλι «Εψιλον»

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 14:46

Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» από τον όμιλο του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αξιόπιστες πληροφορίες.

Κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού.

Η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Εψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κύκλους που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει για την αλλαγή ή την διατήρηση προσώπων στο «Εψιλον».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Εθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω του Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...