188
Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με την Βοσνιάκη | Twitter

Σπουδαία νίκη η Σάκκαρη – Απέκλεισε την Βοσνιάκι στο τουρνουά Wuhan Open

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2017, 18:14
Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με την Βοσνιάκη
|Twitter

Σπουδαία νίκη η Σάκκαρη – Απέκλεισε την Βοσνιάκι στο τουρνουά Wuhan Open

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2017, 18:14

Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη. Ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη. Η «Μαρία η όμορφη» του ελληνικού τένις πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη αφού επιβλήθηκε επί της Καρολίν Βοσνιάκι στο Wuhan Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σε ένα αγώνα που κράτησε 1.30 ώρα με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επικράτηση της 22χρονης πρωταθλήτριας απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Συγκεκριμένα η Βοσνιάκη βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί και στην κορυφή της κατάταξης για 67 εβδομάδες. Η Δανέζα, ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της  22χρονης Ελληνίδας που μόλις την περασμένη Δευτέρα έπιασε την 80η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Να σημειώσουμε ότι η Βοσνιάκι πριν λίγες μέρες είχε κατακτήσει το τουρνουά στο Τόκιο (όπου έχασε μόλις δύο σετ) ενώ έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη αθλήτρια τη φετινή σεζόν. Είναι βέβαια φυσικό ότι μετά από αυτήν την νίκη η Μαρία θα έχει μία πολύ σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε την παρουσία της από τα προκριματικά και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Γέλενα Βεσνίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=AZzQHZH5t04

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...