226
O Μέσι ποζάρει μαζί με τα 4 «Χρυσά παπούτσια» που έχει κατακτήσει | REUTERS/Albert Gea

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2017, 21:27
O Μέσι ποζάρει μαζί με τα 4 «Χρυσά παπούτσια» που έχει κατακτήσει
|REUTERS/Albert Gea

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2017, 21:27

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε σε λιτή τελετή το «Χρυσό Παπούτσι» της σεζόν 2016-17, με τον συμπαίκτη του, Λουίς Σουάρες, να κάνει τη βράβευση. Αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα κατακτά το «Χρυσό Παπούτσι”, καθώς πέρσι το είχε πάρει ο Λουίς Σουάρες.

Το πρώτο είχε έρθει το 2010 για τα 34 γκολ, το 2012 είχε σκοράρει 50 φορές και το τελευταίο του 2013 ήταν στα 46 τέρματα.

Για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα 37 τέρματα ήταν αρκετά.

Πρoτού του παραδώσει το 4ο «Χρυσό Παπούτσι» στην καριέρα του, με το οποίο έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ουρουγουανός μίλησε για το πόσο καλός γείτονας είναι ο Αργεντινός, ο οποίος εν συνεχεία είπε τα ίδια, αλλά και πως η σχέση του με τον Σουάρες ως γείτονες, τους έχει φέρει και πιο κοντά ως συμπαίκτες.

Πάντως, ο Μέσι πήρε ένα ακόμη βραβείο, τη «Χρυσή Καρδιά», για την προσφορά του σε ιδρύματα, με ένα μικρό αγόρι να κάνει τη βράβευση – και να έχει πολύ άγχος.

Το ερώτημα, πάντως, που μένει αναπάντητο ακόμη, είναι πότε θα υπογράψει επίσημα την ανανέωση συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα (καθώς η Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει ότι έχει συμφωνήσει μαζί του), καθώς από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευθεί με οποιονδήποτε σύλλογο.

Ο Ολλανδός, Μπας Ντοστ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν δεύτερος με 34 γκολ και (68 βαθμούς) και τρίτος ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ με 31 γκολ (62 βαθμοί).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...