340
Η Κατερίνα, το χρυσό μετάλλιο, δίπλα της ο σύζυγός της, παντού χαμόγελα. Ευτυχία... | ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIMENEWS

Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2016, 18:04
Η Κατερίνα, το χρυσό μετάλλιο, δίπλα της ο σύζυγός της, παντού χαμόγελα. Ευτυχία...
|ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIMENEWS

Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2016, 18:04

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης προσγειώθηκε στην Ελλάδα στις 16:35 μαζί με τον προπονητή και άντρα της, Μίτσελ Κρίερ.

Εκεί την περίμεναν δεκάδες κόσμου και πολλοί δημοσιογράφοι, καθώς και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Πανοράματος με πανό που είχε το μήνυμα: «Σε ευχαριστούμε, Κατερίνα. Μας δίνεις δύναμη, Μας εμπνέεις».

Η «ιπτάμενη Κατερίνα» ήρθε στην Ελλάδα και θα μείνει για τέσσερις ημέρες, καθώς οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η Στεφανίδη προηγείται στη βαθμολογία τού επί κοντώ στο Diamond League και μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο επιθυμεί να κατακτήσει και αυτή την κορυφή.

Οι δηλώσεις της

«Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας, έχουμε ακόμα αγώνες.

Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για την πρώτη θέση.

Πιστεύαμε σε ένα μετάλλιο, ο Δημήτρης (σ.σ. Μίτσελ) πίστευε το χρυσό και έκανε και εμένα να το πιστεύω.

Με το 85 το μετάλλιο ήταν σίγουρο. Ο σύζυγός μου με έχει βοηθήσει ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βουτιά του άνδρα μου όταν οριστικοποιήθηκε πως πήρα το χρυσό! Νόμιζα πως θα πέσει κάτω! Του το αφιερώνω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο θέμα με την «Αυγή»: ««Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο, δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου την ”Αυγή”, δεν ξέρω εάν είναι εφημερίδα ή περιοδικό. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…».

stefanidi-tweet-mesaξξξ

Το πρωί της ίδιας ημέρας, απάντηση στις «νουθεσίες» της «Αυγής» προς την ίδια «να… διαβάζει περισσότερο» για τη δήλωσή της «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» έδωσε μέσω Twitter η Κατερίνα. Η χρυσή Ολυμπιονίκης, απαντώντας σε μια από τις αναρτήσεις για το άρθρο της Αυγής, έγραψε μια απάντηση – την οποία, όμως, αργότερα διέγραψε: «Ποιο άρθρο ρε παιδιά; Ούτε και ξέρω τι είναι Αυγή πόσο μαλλον να ασχολειθώ να διαβάσω άρθρο τους και να τους απαντήσω κιόλας».

Σε δεύτερη, συνεχόμενη απάντησή της προσέθεσε δε: «Ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...