175
Κάθε live του εκλιπόντος αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία για τους παριστάμενους | Bjorn Larsson Rosvall /TT News Agency/via REUTERS

Σοκ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου Dj Αβίτσι

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 21:15
Κάθε live του εκλιπόντος αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία για τους παριστάμενους
|Bjorn Larsson Rosvall /TT News Agency/via REUTERS

Σοκ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου Dj Αβίτσι

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 21:15

Απάντηση στο μυστήριο της αιτίας θανάτου του 28χρονου σουηδού μουσικού παραγωγού και DJ Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού ως Αβίτσι, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο Ομάν στις 20 Απριλίου, δόθηκε στις 26 Απριλίου από την οικογένειά του.

Ο σταρ αυτοκτόνησε όπως επιβεβαίωσε σε ανακοίνωση η οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι άφησε πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας.

Ο DJ, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του σε ένα θέρετρο στο Μουσκάτ του Ομάν, ήταν μια «εύθραυστη ψυχή» που «δεν μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή πλέον», αναφέρουν οι συγγενείς του.

Η ανακοίνωση, μεταφρασμένη από τα Σουηδικά, έχει ως εξής: «Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα.

Ενας τελειομανής που κατάφερνε το ακατόρθωτο, που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε ακραίο στρες.

Οταν σταμάτησε τις περιοδείες ήθελε να βρει ισορροπία στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος.

Η σχετική ανακοίνωση, μεταφρασμένη
Η σχετική ανακοίνωση, μεταφρασμένη

Αγωνίστηκε απέναντι σε σκέψεις για την ουσία, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...