469
«Xμ... τι άλλο θα μπορούσα να γράψω για τους κακούς Δεξιούς», σκέφτεται ο Νίκος Καρανίκας | Twitter

Ο Καρανίκας επιστρέφει με ύβρεις για Σαμαρά και «κατσαπλιάδες δοσίλογους» της Δεξιάς

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 17:12
«Xμ... τι άλλο θα μπορούσα να γράψω για τους κακούς Δεξιούς», σκέφτεται ο Νίκος Καρανίκας
|Twitter

Ο Καρανίκας επιστρέφει με ύβρεις για Σαμαρά και «κατσαπλιάδες δοσίλογους» της Δεξιάς

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 17:12

Σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η χρήση του επίσημου διάυλου επικοινωνίας (βλ. Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού) το Μαξίμου αφήνει λυτά τα χαλινάρια του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού (sic) παρά τω Πρωθυπουργώ, Νίκου Καρανίκα, για να βάλλει κατά των πολιτικών αντιπάλων του Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος επιτίθεται με δριμύτητα  -μέσω Facebook- στον Αντώνη Σαμαρά, δεδομένου ότι εδώ και και ημέρες  ο πρώην πρωθυπουργός τηρεί την πιο δυναμική στάση έναντι της κυβέρνησης για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση, με μηνύσεις κατά των υπευθύνων σύνταξης της δικογραφίας  και σκληρή γλώσσα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, όπως διεφάνη και κατά την ομιλία του την Τετάρτη στη Βουλή.

Σχολιάζοντας το επιχείρημα ότι το όλο θέμα της Νovartis άνοιξε ως αντιπερισπασμός για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Νίκος Καρανίκας εξαπολύει μύδρους κατά του πρώην πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Κωνσταντίνου  Μητσοτάκη.

«Ακούς τον ακροδεξιό Σαμαρά της Πολιτικής Άνοιξης- ΝΔ που υπέγραψε και αποδέχτηκε τυχοδιωκτικά το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως έχει… και καταλαβαίνεις τι θα πει απατεώνας πατριδοκάπηλος», γράφει χαρακτηριστικά το «κομμάντο» του Μαξίμου, κάνοντας λόγο για «κεντροδεξιά μαφία» η οποία «με ακροδεξιές πρακτικές απειλεί την κυβέρνηση, τους μάρτυρες και την Δικαιοσύνη γιατί αποκαλύπτονται και έτσι ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια για το τι έκαναν τα χρόνια της κρίσης, των μνημονίων και της χρεοκοπίας».

Επιδεικνύοντας μία «αξιοζήλευτη» έφεση στη χρήση απαξιωτικών- υβριστικών χαρακτηρισμών για την αξιωματική αντιπολίτευση ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει το δριμύ κατηγορώ του λέγοντας: «Καρφώνει ο ένας τον άλλον, απειλούν δικαστές, εισαγγελείς, μάρτυρες και ό,τι μιλάει εναντίον τους και τους αποκαλύπτει. Βρίζουν την δικαιοσύνη, τις διαδικασίες που οι ίδιοι ψήφισαν και απειλούν όπως οι μαφιόζοι και οι κατσαπλιάδες δοσίλογοι του εμφυλίου – χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα με τους προγόνους τους, τους συνεργάτες των Ναζί».

Τώρα, λέει, «καταλαβαίνουμε γιατί χάνει συνεχώς η Δεξιά και καταλαβαίνουμε ότι οι Μίζες είναι στο καταστατικό της, στο πρόγραμμα της, είναι το οξυγόνο της, ο χαρακτήρας της, ο επαγγελματισμός της, η Αριστεία και η Αξιοκρατία της», και παραθέτοντας μία ακόμη σειρά «κοσμητικών επιθέτων» για τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει:

«Είναι ψεύτες, καταχραστές, εκβιαστές, διαπλεκόμενοι και υποδύονται ως υποκριτές τους χριστιανούς πολιτικούς που μπαίνουν στην ‘Σαρακοστή’… με πίστη να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να εισπράττουν τις Μίζες τους, όπως έκαναν τόσα χρόνια. Ε να περιφέρονται λέγοντας ιστορίες με κροκοδείλια δάκρυα

Να ποια είναι η Δεξιά και η ΝΔ. Είναι ο φορέας του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού λόγω διαπλοκής και διαφθοράς, χάριν του επαγγελματισμού τους στην κατάχρηση και την απάτη. Είναι επικίνδυνοι, το αποδεικνύουν καθώς τους ακούμε και τους βλέπουμε στα δικά τους ΜΜ».

10 κάλπες, 10 πρόσωπα… η ίδια ιστορία, η ίδια πολιτική ταυτότητα-φυσιογνωμία.Η κεντροΔεξιά επέλεξε το αφήγημα της…

Geplaatst door Νίκος Καρανίκας op Dinsdag 20 februari 2018

Κλείνοντας ο Νίκος Καρανίκας έχει και ένα μήνυμα προς τον «αδαή πλην τίμιο» δεξιό ψηφοφόρο, ισχυριζόμενος ότι στεναχωριέται «για τους τίμιους Δεξιούς και ψηφοφόρους της ΝΔ που ανέχονται να στηρίζουν την πολιτική Μαφία και τις Μίζες τους…».

Γιατί όπως λένε στην Κουμουνδούρου,  η καλύτερη επίθεση είναι η άτυπη επίθεση…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...