271
Πλήθος κόσμου, ανώνυμοι και επώνυμοι, στον αποχαιρετισμό του Τζίμη Πανούση | SOOC/Menelaos Myrillas

«Σε χάχανα και γέλια να χαθώ…»: Στερνό αντίο στον Τζίμη Πανούση [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2018, 14:38
Πλήθος κόσμου, ανώνυμοι και επώνυμοι, στον αποχαιρετισμό του Τζίμη Πανούση
|SOOC/Menelaos Myrillas

«Σε χάχανα και γέλια να χαθώ…»: Στερνό αντίο στον Τζίμη Πανούση [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2018, 14:38

Συγγενείς, φίλοι, παλιοί συνεργάτες, εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά και απλοί θαυμαστές είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση στο κοιμητήριο Νέας Μάκρης.

Ανάμεσα στους πολιτικούς που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Τζιμάκο, ήταν ο θρύλος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από την Τζένη Μπαλατσινού και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Στο στερνό «αντίο» στον Πανούση βρέθηκαν όπως ήταν φυσικό και πολλοί μουσικοί. Το παρών έδωσε ο μέγας μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος. Αλλά και οι μουσικοί Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Τζόνι Βαβούρας, καθώς και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

IMG_0693IMG_0704

265424265408265405265425

Μεταξύ των στεφάνων που εστάλησαν, ήταν αυτά από τον Λάκη Λαζόπουλο, την ΠΑΕ ΑΕΚ (της αγαπημένης του ομάδας) και το «Κύτταρο», τη μουσική σκηνή όπου εμφανιζόταν ο ανατρεπτικός Τζίμης.

IMG_0690Êçäåßá ôïõ Ôæßìç Ðáíïýóç óôï ÊïéìçôÞñéï ôçò ÍÝáò ÌÜêñçò ôçí ÔåôÜñôç 17 Éáíïõáñßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ο αντισυμβατικός Τζιμάκος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 64 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Αυτό που ζήτησε από φίλους και συνεργάτες του στον τελευταίο αποχαιρετισμό, εκφράστηκε μέσα από ένα μήνυμα την επίσημη ιστοσελίδα του:«σε χάχανα και γέλια να χαθώ…»

panoussis

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...