286
| Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε «αστοχία» των social media αποδίδει ο Κουρουμπλής το tweet του Λιμενικού!

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 09:33

Σε «αστοχία» των social media αποδίδει ο Κουρουμπλής το tweet του Λιμενικού!

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 09:33

Η φράση που εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος στο Twitter ήταν, λέει, απόσπασμα από συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλή.

Αυτό υποστήριξαν από το υπουργείο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φιλοκυβερνητική ανάρτηση στο μέσο του Λιμενικού (το οποίο, υποθέτουμε, υπήρχε και πριν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα υπάρχει και μετά από αυτούς).

Οπως εξήγησαν από το υπουργείο, η δημοσίευση «οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».

Το επίμαχο tweet ανέβηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος για να διαγραφεί λίγη ώρα αργότερα· είχε όμως ήδη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ως μνημείο χρήσης των κρατικών διαύλων επικοινωνίας για προπαγάνδα υπέρ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο tweet αναφερόταν επί λέξει: «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό» – φράση που έμεινε μισή από τον άγνωστο συντάκτη.

UntitledΗ ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

» 1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

» 2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις.

» Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Κουρουμπλής είχε δηλώσει  ότι «οι κινήσεις μετά το μνημόνιο θα δείξουν το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό τρέμει η αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...