512
Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου, συμπρωταγωνιστές επί σκηνής αλλά και πρωταγωνιστές ενός έντονου επεισοδίου στα παρασκήνια |

Ξυλοδαρμός στο θέατρο «Χυτήριο» – τι συνέβη μεταξύ των ηθοποιών Παυλίδου και Παπαγιάννη

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 11:57
Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου, συμπρωταγωνιστές επί σκηνής αλλά και πρωταγωνιστές ενός έντονου επεισοδίου στα παρασκήνια
|

Ξυλοδαρμός στο θέατρο «Χυτήριο» – τι συνέβη μεταξύ των ηθοποιών Παυλίδου και Παπαγιάννη

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 11:57

Ενα πρωτοφανές επεισόδιο με θύμα την Σοφία Παυλίδου και θύτη τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας προκαλώντας και τις αναμενόμενες αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη την Πέμπτη, αμέσως μετά το τέλος της παράστασής τους στο Θέατρο «Χυτήριο». Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στην σκηνή και ο Μάνος Παπαγιάννης της ζήτησε τον λόγο. Η ηθοποιός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ενώ ακολούθησαν βρισιές από τον ηθοποιό που στη συνέχεια φέρεται ότι χτύπησε ή έσπρωξε βίαια την Σοφία Παυλίδου η οποία κατέληξε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας.

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά του Παπαγιάνη, ο οποίος φέρεται  να εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Τι κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου

H ηθοποιός περιέγραψε με αναλυτικό τρόπο τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος της παράστασης μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «Ε». Ο καταγγελλόμενος Μάνος Παπαγιάννης το βράδυ της Κυριακής προσήλθε κανονικά στο θέατρο για την παράσταση συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία και είναι η αντικαταστάτρια της Σοφίας Παυλίδου στην παράσταση. Ο κ. Παπαγιάννης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για το περιστατικό με την κυρία Παυλίδου, χωρίς να κάνει ωστόσο κάποια δήλωση.

Η αντίδραση του Χρήστου Φερεντίνου

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του, μια μητέρα δύο παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη», έγραψε ο  Χρήστος Φερεντίνος, τηλεοπτικός παρουσιαστής και πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, στο Instagram.

Τι άθλιο ,άνανδρο ,φασιστικό ,εμετικο,αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιος στο θέατρο χυτήριο .Επιτεθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο .Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου .και το χειρότερο ούτε ….μια συγνώμη

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) on

Αυτή δεν είναι η μόνη ανάρτηση που έχει κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος στα social media. Την Κυριακή αναδημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών». Αυτή την φωτογραφία – μήνυμα είχε δημοσιεύει και η Σοφία Παυλίδου στο δικό της προφίλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...